Video: Erikoiskatsaus Elite Gym and Fitnessiin Pattayassa, Thaimaassa

Pattaya -

Elite Gym ja Fitness Pattaya ilmoitti äskettäin, että he ovat laajentaneet tilaansa majoittaakseen enemmän kuntoilun harrastajia. Kuntosali on ollut Pattayan kuntosalin ystävien suosittu kohde, ja kuntosalin laajeneminen osoittaa alueen kasvavan kysynnän laadukkaille kuntoilutiloille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/