Elite Gym and Fitness Pattaya laajentaa tilaansa majoittaakseen enemmän kuntoilun harrastajia

Pattaya -

Elite Gym ja Fitness Pattaya ilmoittivat äskettäin, että he ovat laajentaneet tilaansa majoittaakseen enemmän kuntoilun harrastajia. Kuntosali on ollut Pattayan kuntosalin ystävien suosittu kohde, ja kuntosalin laajeneminen osoittaa alueen kasvavan kysynnän laadukkaille kuntoilutiloille.

13. toukokuuta 2023 Easy Point 1:ssä Sukhumvit Roadilla Pattayalla TPN-media todisti juuri laajennetun Elite Gym and Fitness Pattayan avajaisseremonian. Isännöi herra Nikola Fara ja herra Markus Balorda, kaksi yrityksen johtajaa, jotka johtivat virallista nauhanleikkausta tilaisuuden kunniaksi.

Kuntosali on laajentanut tilojaan alkuperäisestä 960 neliömetristä 1,600 XNUMX neliömetriin, jotta siihen mahtuu suurempi joukko kuntoilun harrastajia.

Laajennuksen myötä kuntosali voi nyt tarjota huippuluokan ja kattavat kuntoilulaitteet kasvavan asiakaskuntansa vaatimuksiin.

Hiljattain lisätyllä alueella on modernit ja tilavat kuntoilutilat ja huippuluokan kuntolaitteet, jotka palvelevat sekä aloittelevia että ammattilaiskuntoisia harrastajia.

Kuntosali tarjoaa nyt laajan valikoiman laitteita kardio-, voimaharjoitteluun ja toiminnalliseen harjoitteluun, mukaan lukien vapaita painoja, smith-laitteita ja tonnia juoksumatot ja muita kardiolaitteita.

Lisää jännitystä tapahtumaan järjestettiin myös pull-up-, dip- ja käsipainikilpailu, jossa osallistujat voittivat ilmaisia ​​palkintoja. Monet kuntosalin ystävät ja median edustajat, mukaan lukien The Pattaya News, liittyivät juhlaan, mikä teki siitä elävän ja värikkään tapahtuman.

Kuvasimme laajan videon tapahtumasta ja kuntosalista, pysy kuulolla tämän viikon alussa!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.