PÄIVITYS: Pattayan poliisi toimittaa päivityksen nuoren thaimaalaisen naisen murhasta

Pattaya -

Nuoren pattayalaisen naisen murhaaja tunnusti tappaneensa naisen velan vuoksi, jota hän ei suostunut maksamaan hänelle, poliisin mukaan. Epäilty osoittautui myös entiseksi vangiksi, joka oli juuri vapautunut vankilasta kaksi vuotta sitten, poliisi kertoi.

Ensin edellinen tarinamme:

Pattayan poliisin mukaan pääepäilty nuoren pattayalaisen naisen julmasta murhasta myönsi murhaamaan naisen kuvakehyksessä olevalla lasinsirulla taloudellisen kiistan vuoksi.

Nyt päivitykseemme:

Pol. Kenraalimajuri Kampol Leelapraphorn, Chonburin poliisin päällikkö, ilmoitti tänään, 39. toukokuuta, Pattayan poliisin lehdistötilaisuudessa toimenpiteen tuloksista, joilla pidätettiin herra Watcharaphon Ansongkram, 25-vuotias nuoren naisen murhaaja. asema.

Hänen mukaansa Watcharaphon tai Kik, lempinimeltään "Kik Kilo 10", myönsi tappaneensa uhrin, 32-vuotiaan rouva Rattana Thammarakin puukottamalla häntä useita kertoja kuvakehyksessä olevalla lasinsirpaleella väittäen, että hän oli kieltäytynyt maksamasta hänelle takaisin 30,000 XNUMX bahtia.

Naisen murhan jälkeen Watcharaphon varasti vainajan puhelimen ja sinisen Honda Wave -moottoripyörän ja poistui neiti Rattanan asunnosta. Häntä syytetään toisen henkilön kuolemaksi pahoinpitelystä, varkaudesta ja huumeiden käytöstä.

Rikosrekisteriään tarkastellessaan poliisipäällikkö totesi myös, että Watcharaphon oli vapautunut vankilasta vasta kaksi vuotta sitten tuomittuaan ryöstöstä, aseen käytöstä yöllä, vakavan ruumiinvamman aiheuttamisesta ja murhan yrityksestä. Oikeus tuomitsi hänet 4 vuoden ja 10 kuukauden vankeusrangaistukseen, mutta hän vapautui 10 kahden vuoden vankilassa olon jälkeen.

Konferenssin päätteeksi Pol. Kenraalimajuri Kampol ehdotti kiinteistönomistajille perusturvatoimenpiteitä vuokralaisten turvallisuuden takaamiseksi. Näihin toimenpiteisiin voi kuulua CCTV-kameroiden asentaminen ja vartijan palkkaaminen asukkaiden suojelemiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.