PÄIVITYS: Pääepäiltyjen kerrotaan myöntävän murhaneensa Pattayalaisen naisen

Pattaya -

Pattayan poliisin mukaan nuoren pattayalaisen naisen julmasta murhasta etsitty pääepäilty myönsi murhaamaan naisen kuvakehyksessä olevalla lasinsirulla taloudellisen riidan vuoksi.

Ensin edellinen tarinamme:

Pääepäilty, jota etsittiin nuoren pattayalaisen naisen julmasta murhasta, pidätettiin maaseutukylässä lähellä Kalasinin maakuntaa Sakon Nakhonissa Koillis-Thaimaassa.

Nyt päivitykseemme:

Epäilty murhaaja, herra Watcharaphon Ansongkram tai Kik, lempinimeltään "Kik Kilo 10", 39-vuotias, saapui tänään 10. toukokuuta kello 24 Pattayan poliisiasemalle suorittamaan kuulusteluja nuoren pattayalaisen naisen murhasta. , 32-vuotias neiti Rattana Thammarak.

Vastatessaan The Pattaya News -tiimille esitettyyn kysymykseen Watcharaphon ilmoitti lyhyesti, että hän pyysi anteeksi tapahtunutta ennen asemalle tuloaan.

Watcharaphon pidätettiin Kut Bakin kylässä, joka sijaitsee ylemmän koillis-Thaimaan Kalasinin maakunnan rajalla. Hän piileskeli pienessä puisessa mökissä, jossa poliisit pidättivät hänet ja kuljettivat hänet takaisin Pattayaan, jossa rikos tapahtui.

Thaimaalainen mies vaikutti jännittyneeltä ja vasemmassa kädessään oli haavoja ja puremajälkiä peukalon ja etusormen välissä, Pattaya News -tiimi kertoi poliisiasemalta.

Polin haastattelun mukaan. Tapauksesta vastuussa ollut Pattayan poliisiaseman komentaja eversti Thanapong Phothi epäilty ilmoitti alustavassa kuulustelussa, ettei hänen ollut tarkoitus tappaa uhria, vaan että hän toimi impulsiivisuudesta.

Mitä motiiviin tulee, Watcharaphon väitti, että uhri kieltäytyi palauttamasta hänelle velkaa 30,000 XNUMX bahtia, mikä sai hänet tappamaan hänet, eversti Thanapong sanoi.

Hän jatkoi, että murha tapahtui 16. toukokuuta, kun Watcharaphon ja rouva Rattana, kuollut, ryhtyivät kiihkeään riitaan yllä mainituista rahoista. Epäilty yritti periä rahat häneltä, mutta hän kuulemma vastusteli ja alkoi korottaa ääntään. Vastauksena Watcharaphon peitti hänen suunsa kädellään ja puristi hänen kurkkuaan, jolloin neiti Rattana taisteli takaisin ja puri hänen kättään.

Taistelun aikana kaksikko törmäsi vahingossa uhrin asuntokompleksissa olevaan kuvakehykseen, jolloin se putosi ja särkyi. Rouva Rattana tarttui sitten lasinpalaan ja ajoi epäiltyä perään. Tämä raivostutti epäillyn, joka sitten vastineeksi tarttui lasinpalaan ja puukotti uhria useita kertoja niskaan, kasvoihin ja olkapäähän, kunnes tämä muuttui liikkumattomaksi, minkä jälkeen hän pakeni, eversti Thanapong sanoi.

Isännöitsijä kuitenkin sanoi, että epäilty oli vasta kuulustelujen alkuvaiheessa. Pattayan poliisi järjestää lehdistötilaisuuden kertoakseen murhasta tarkkoja yksityiskohtia myöhemmin huomenna, 25. toukokuuta. Sillä välin epäiltyä kuulustellaan intensiivisesti, eversti Thanapong sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.