Intialainen mies pidätettiin, koska hänen epäillään varastaneen puhelimen thaimaalaiselta naiselta Krabissa

Krabi -

Intialainen mies pidätettiin Ao Nangissa Krabissa, kun hänen väitetään varastaneen matkapuhelimen thaimaalaiselta naiselta.

Krabin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että tapaus tapahtui aiemmin tällä viikolla. Intialainen mies tuli juttelemaan thaimaalaisen naisen kanssa, jonka hän tapasi ravintolassa Ao Nangissa. Hänen väitetään ottaneen naisen matkapuhelimen, iPhone 8 Plus -puhelimen.

Nainen, jonka nimeä asianomaiset lainvalvontaviranomaiset salasivat, teki ilmoituksen Ao Nangin poliisille ja poliisi jäljitti epäillyn ravintolan CCTV-kuvan perusteella ennen kuin Krabin maakunnan tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen intialaisesta epäillystä.

Intialainen mies pidätettiin varastetun matkapuhelimen kanssa, poliisi kertoi. Hänet vietiin Ao Nangin poliisiasemalle syytteeseen yövarkaudesta.

Phuket Express huomautti, että poliisi ei ilmoittanut asianosaisten, mukaan lukien epäillyn, nimiä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.