Pääepäilty nuoren pattayalaisen naisen murhasta pidätettiin Sakon Nakhonissa

Kut Bak, Sakon Nakhon-

Pääepäilty, jota etsittiin nuoren pattayalaisen naisen julmasta murhasta, pidätettiin maaseutukylässä lähellä Kalasinin maakuntaa Sakon Nakhonissa Koillis-Thaimaassa, ja hänet kuljetetaan Pattayaan tutkittavaksi.

32-vuotiaan Rattana Thammarakin murha, joka löydettiin viime viikolla raa'asti puukotettuna lähes tusinaa kertaa Pattayan keskustassa sijaitsevasta asuntokompleksista Soi Buakhaon alueella, järkytti Pattayan asukkaita ja lainvalvontaviranomaisia.

Häntä oli puukotettu kasvoihin, kaulaan, olkapäähän ja ylävartaloon vähintään kymmenen kertaa ja hänet jätettiin kuolleena asuntoonsa useiksi päiviksi, kunnes siivooja ja asunnon isäntä huomasivat epätavallisen hajun ja pääsivät asuntoon. häiritsevä kohtaus.

Pattayan poliisi tunnisti useita miehiä, jotka olivat vierailleet uhrin luona murhapäivänä, mutta heidän päähuomionsa kohdistui Watcharaphon Ansongkramiin eli Kikiin, lempinimeltään "Kik Kilo 10", 39-vuotias, joka oli viimeinen nähty henkilö. elossa CCTV:ssä ja uhrin kanssa.

Kik oli paennut tavallisesta asuinpaikastaan ​​Sattahipin alueella, mutta Kalasinin lainvalvontaviranomaiset onnistuivat yhteistyössä Pattayan poliisin kanssa jäljittämään hänen matkapuhelimen signaalinsa Kalasinin rajalle.

Kikin paikanti kenraaliluutnantti Suwan. Chiena Winthawat, poliisipäällikkö, Kalasinin maakunta yhteistyössä Chonburin maakunnan tutkintaryhmän kanssa maaseutumaakunnassa ja Kut Bakin kylässä, joka sijaitsee Kalasinin rajalla. Hän oleskeli puumajassa rappeutuneella alueella ja poltti rauhallisesti tupakkaa sen jälkeen, kun lainvalvontaviranomaiset pidättivät hänet Pattayan provinssin tuomioistuimen 230 päivätyn pidätysmääräyksen 2566/21 nojalla.

Kik ei puhunut tutkijoille tai ryhtynyt välittömästi pyyntöön, ja hänet kuljetettiin Pattayaan yöksi. Häntä syytetään toisen henkilön pahoinpitelystä kuolemaan asti.

TPN-media tiedottaa tästä tarinasta lisää, kun ne tulevat saataville.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/