PÄIVITYS: Poliisi etsii pääepäiltyä Pattaya Womanin karmeassa murhassa

Pattaya -

Pattayan tuomioistuin on antanut pidätysmääräyksen pääepäillystä, jonka uskotaan murhanneen raa'asti thaimaalaisen naisen vuokrahuoneessa Pattayassa lauantaina 20. toukokuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Pattayan poliisi kuulustelee intensiivisesti tuntematonta miestä, jonka uskotaan osallistuneen pattayalaisen naisen julmaan murhaan.

Nyt päivitykseemme:

Pattayan poliisi on tunnistanut pääepäillyksi 39-vuotiaan Mr. Watcharaphon "Kik" Ansongkramin, joka on Thaimaan kansalainen. Häntä syytettiin 32-vuotiaan rouva Rattana Thammarakin fyysisestä pahoinpitelystä ja kuoliaaksi hänen vuokra-asunnossaan osoitteessa Soi Chaloemphrakiat 19 Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa viime viikonloppuna.

Poliisi sanoi, että Watcharaphon oli todennäköisesti suhteessa uhrin kanssa. Vaikka yksityiskohdat hänestä olivat vielä rajallisia, hän oli kuulemma viimeinen henkilö, joka havaittiin naisen kanssa hänen huoneessaan ennen ruumiin löytymistä 20. toukokuuta, poliisi sanoi.

Uhrin perhe auttaa poistamaan tyttärensä omaisuutta hänen huoneestaan

Vainajan ruumiinavauksen mukaan Rouva Rattanaa puukotettiin kerran oikean korvan taakse, kerran niskan vasempaan puolelle, viisi kertaa kasvoihin, kolme kertaa vasempaan olkapäähän ja kerran vasempaan käteensä. Hänen ruumiinsa oli jo rappeutumassa, kun se löydettiin.

Eilen 21. toukokuuta hänen äitinsä, rouva Samran Thammarak, 59, ja sukulaiset matkustivat uhrin huoneeseen suorittamaan uskonnollisen rituaalin tuodakseen kuolleen hengen kotiin. Rouva Samran antoi haastattelun The Pattaya Newsille ja totesi, että hänen tyttärensä alkoi käyttäytyä epänormaalisti aloitettuaan työskennellä nimettömässä baarissa Pattayassa.

Oikeuslääketieteen tutkijat tarkastelevat rikospaikkaa Pattayassa 20. toukokuuta 2023

Rattana pyysi usein äitiään siirtämään rahaa väittäen, että hänellä oli vammoja kasvoissaan ja että hän ei voinut työskennellä, koska häntä häirittiin. Puheluiden aikana hänen äitinsä kuuli myös usein thaimaalaisia ​​miesääniä tyttärensä kanssa.

Tyttärensä miespuolisesta kumppanista Kikistä rouva Samran paljasti, ettei hän ollut koskaan tavannut häntä henkilökohtaisesti, mutta tiesi, että hänen tyttärensä todella rakasti häntä. Lisäksi hän myönsi surullisesti, että hän oli hyvin tietoinen tyttärensä huumeriippuvuudesta, vaikka hän oli yrittänyt useita kertoja saada hänet eroon siitä epäonnistuneesti.

Pattayan poliisi sanoi, että epäillyn motiivi saattaa johtua henkilökohtaisista suhteista tai huumeista. Hän on tällä hetkellä paennut Pattayan poliisin kanssa, joka pyrkii jäljittämään häntä.

Toimittajan huomautus: Kansikuvassamme uhrin äiti suorittaa rituaalin sen asunnon edessä, jossa hänen tyttärensä löydettiin murhattuna vapauttaakseen henkensä. Kuva on otettu ja jaettu perheen luvalla.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.