Alkoholin myyntikielto otetaan käyttöön joillakin alueilla Banglamungissa ja Nongpruessa tästä illasta

Chonburi -

Joillakin Nongpruen, Banglamungin ja Chonburin alueilla asetetaan alkoholin myyntikielto paikallisvaalien vuoksi.

Chonburin maakunnan hallintojärjestö on ilmoittanut alkoholin myyntikiellosta ja jakelusta lauantaina (6. toukokuuta) klo 00 alkaen.th) sunnuntaihin (21st) klo 6 Alkoholin myyntikielto koskee maakuntahallinnon jäsenten kunnallisvaaleja sunnuntaina (00. toukokuuta)st).

Alkoholin myyntikielto koskee seuraavia alueita:

  • Na Pa:n osapiiri (paitsi M.4-kylä) Mueang Chonburissa
  • Mueangin osapiiri (paitsi M.1,2,3,4,5 kylä) ja Saensukin osapiiri Mueang Chonburissa.
  • Mueangin osapiiri (vain kylille M.1, 2, 3, 5), Nong Kang Kokin osapiiri (paitsi M.1, 4 kylä) Mueang Chonburissa
  • Nong Reen osapiiri (paitsi M.1, 3 ja Na Pa osapiirin M.4 kylä) Mueang Chonburissa
  • Nongpruen osapiiri (vain kylille M.1, 2, 3, 6, 11) ja Pongin osapiiri (paitsi M.5, 6, 10 kylää) Banglamungin alueella.
  • Thung Sukkhalan osapiiri (vain kylä M.12), Nong Khamin osapiiri (vain kylä M. 11), Buengin osapiiri (paitsi M. 2, 3, 4, 6, 7, 8 kylä) Si Rachan alueella.
  • Koh Chanin piirin vaalipiiri 1

Jos et ole varma, vaikuttaako alueesi alueesi, voit ottaa yhteyttä paikalliseen kuntasi toimistoon tai Pattayan vihjelinjaan numeroon 1337. TPN-media huomauttaa, että Pattayan keskusta ja tärkeimmät matkailualueet EIVÄT vaikuta, vaikka jotkin niin sanotun pimeän puolen tapahtumapaikat ovat.

Valitettavasti tämä tarkoittaa, että jo kolmatta viikonloppua peräkkäin jotkut alkoholin myyntiin keskittyneet paikat, kuten baarit, joutuvat sulkemaan. Thaimaan kansalliset vaalit vaikuttivat kahteen viimeiseen viikonloppuun.

Jokainen lakia rikkova tuomitaan vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi tai sakkoon enintään 10,000 XNUMX bahtia tai molemmat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.