Rannat kirjoihin Pattayan kansainvälisten koulujen lopullinen opas

Thaimaa -

Oikean kansainvälisen koulun valitseminen lapsellesi voi olla pelottava tehtävä, varsinkin jos olet muuttamassa Pattayaan. Valittavana on lukuisia vaihtoehtoja, joten vanhemmat voivat tuntea olonsa hämmentyneeksi ja epävarmaksi mistä aloittaa. Auttaaksemme sinua prosessin läpi, olemme koonneet kattavan oppaan kansainvälisen koulun valintaan Pattayasta.

Ensinnäkin on tärkeää selvittää, mitä etsit koulusta. Harkitse lapsesi tarpeita, kiinnostuksen kohteita ja koulutustavoitteita sekä omia odotuksiasi hänen koulunsa suhteen. Tämä auttaa sinua rajaamaan vaihtoehtojasi ja keskittymään tarpeitasi vastaaviin kouluihin.

Yksi Pattayan arvostetuimmista kansainvälisistä kouluista on Rugby School Thailand. Tämä vuonna 2017 perustettu yhteisoppilas- ja päiväkoulu tarjoaa brittiläisen opetussuunnitelman ja tarjoaa huippuluokan tilat, kuten urheilukeskuksen, uima-altaan ja teatterin. Rugby School Thailand tunnetaan akateemisesta kurinalaisuudestaan, vahvasta sielunhoidosta ja luonteen kehittämisen painotuksesta. Se on ihanteellinen valinta vanhemmille, jotka arvostavat perinteistä brittiläistä koulutusta ja haluavat lapsensa kokevan perinteisen brittiläisen itsenäisen koulun modernissa ympäristössä.

Regents International School Pattaya on toinen suosittu valinta ulkomaalaisten perheiden keskuudessa. Tämä yhteiskoulutuspäivä ja sisäoppilaitos tarjoaa sekä kansainvälisen ylioppilastutkinnon (IB) että kansainvälisiä GSCE/A-tason ohjelmia. Regents on tunnettu sitoutumisestaan ​​kokonaisvaltaiseen koulutukseen, jossa keskitytään kehittämään monipuolisia yksilöitä, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan ​​21-luvun haasteet. Sen erinomaisiin tiloihin kuuluvat STEAM-keskus (tiede, teknologia, tekniikka, taide ja matematiikka), esittävien taiteiden keskus ja 50 metrin olympiakokoinen uima-allas.

St. Andrews Green Valley on täysin valtuutettu IB PYP -koulu, joka tarjoaa kansainvälisen ylioppilastutkinnon (IB) Primary Years Program (PYP) -ohjelman, joka on integroitu Britannian kansalliseen opetussuunnitelmaan lastentarhasta vuoteen 11, jota seuraa IB-ohjelma vuonna 12 ja 13. Se on ainutlaatuinen tarjoaessaan akkreditoitua hollantilaista höyryä Alankomaista tuleville perheille. Se sijaitsee viehättävässä ympäristössä, ja sillä on maine akateemisesta huippuosaamisesta ja vahvasta yhteisöllisyydestä. Koulu on ylpeä siitä, että se tarjoaa tukevan ja hoitavan ympäristön, jossa on pienet luokkakoot ja yksilöllinen huomio jokaiselle oppilaalle. St Andrews Green Valley tarjoaa myös laajan valikoiman koulun ulkopuolisia aktiviteetteja, kuten urheilua, musiikkia, draamaa ja yhteisöpalveluprojekteja.

Mooltripakdee International School on Cambridgen koulu, joka tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen idän ja lännen koulutusfilosofioita. Koulu noudattaa englannin kansallista opetussuunnitelmaa Early Years Foundation Stage -vaiheesta, joka huipentuu IGCSE- ja IAS/A-tason kokeisiin Key Stage -vaiheessa 4 ja 5. MIS on tunnettu hyvinvoinnin keskittymisestä, jossa painotetaan eettisten ja vastuullisten maailmankansalaisten kehittämistä. Koulu tarjoaa laajan valikoiman koulun ulkopuolista toimintaa, mukaan lukien thaimaalaista kulttuuritoimintaa, urheilua, musiikkia ja yhteisöpalveluprojekteja.

Kansainvälistä koulua valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä opetussuunnitelman ja tilojen lisäksi. Yksi tärkeä näkökohta on koulun akkreditointiasema. Etsi kouluja, jotka ovat tunnustaneet tunnustetut kansainväliset elimet, kuten Council of International Schools (CIS), Educational Development Trust (EDT) tai International Baccalaureate Organization (IBO). Akkreditointi varmistaa, että koulu täyttää tiukat koulutuksen laatuvaatimukset ja on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen. Myös Aasian British International Schools in Federation (FOBISIA) jäsenyys on hyvä indikaattori huippukoulusta.

Toinen tärkeä huomioitava tekijä on koulun sijainti ja kulkumahdollisuudet. Pattaya on rönsyilevä kaupunki, ja liikenne voi olla haaste ruuhka-aikoina. Ota huomioon koulun läheisyys kotiisi tai työpaikallesi sekä koulubussien tai muiden kulkuvälineiden saatavuus.

Myös koulun hakuprosessi on harkitsemisen arvoinen. Joissakin kouluissa on erittäin kilpailukykyinen pääsyprosessi, kun taas toiset ovat osallistavampia. Koulut voivat olla halukkaampia ottamaan vastaan ​​opiskelijoita vuosiryhmiin, joissa on vielä paljon paikkoja, ja voivat olla valikoivampia muissa ikäryhmissä, mikä on harkitsemisen arvoista. Mieti lapsesi akateemisia ja koulun ulkopuolisia saavutuksia sekä hänen persoonallisuuttaan ja oppimistyyliään, kun arvioit hänen todennäköisyyttään tulla hyväksytyksi tiettyyn kouluun.

Lopuksi on tärkeää vierailla harkitsemissasi kouluissa ja keskustella nykyisten opiskelijoiden, opettajien ja johtajien kanssa. Tämä antaa sinulle käsityksen koulun kulttuurista, arvoista ja kasvatusfilosofiasta. Monet koulut tarjoavat avoimien ovien päiviä tai yksittäisiä retkiä, ja niihin kannattaa varata aikaa. Minun neuvoni on noudattaa näitä vaiheita:

  1. Tutki kouluja verkossa ja tee luettelo mahdollisista vaihtoehdoista.
  2. Rajaa luetteloasi lapsesi tarpeiden, kiinnostuksen kohteiden ja koulutustavoitteiden perusteella.
  3. Harkitse kunkin koulun akkreditointiasemaa sekä sen sijaintia ja sijaintia
    kuljetusvaihtoehdot.
  4. Tutustu pääsyprosessiin ja arvioi lapsesi todennäköisyys tulla
    hyväksytty jokaiseen kouluun.
  5. Varaa vierailut suppeaseen luetteloosi oleviin kouluihin ja keskustele nykyisten opiskelijoiden kanssa,
    opettajat ja ylläpitäjät.
  6. Arvioi jokaista koulua sen kulttuurin, arvojen ja kasvatusfilosofian perusteella
    sekä sen tilat, koulun ulkopuoliset toiminnot ja akateemiset standardit.
  7. Tee lopullinen päätös tutkimustesi ja vierailujesi perusteella ja rekisteröi lapsesi kouluun, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja odotuksiasi.

Muista, että kansainvälisen koulun valinta on tärkeä päätös, jolla on merkittävä vaikutus lapsesi koulutukseen ja tulevaisuuden näkymiin. Käytä aikaa tutkiaksesi vaihtoehtojasi huolellisesti ja valitse koulu, joka vastaa lapsesi tarpeita, kiinnostuksen kohteita ja tavoitteita. Voit halutessasi hakea tukea koulutustoimistolta, joka auttaa sinua tässä prosessissa – mutta varmista, että he ovat sekä hyvämaineisia että kokeneita, kuten British Learning Centre. Seuraamalla näitä ohjeita voit varmistaa, että teet tietoon perustuvan päätöksen ja tarjoat lapsellesi parhaan mahdollisen koulutuksen Pattayassa.

Kirjailija: James Kemp.

James Kemp on apulaiskoulunjohtaja British Learning Centerissä Pattayassa. James on täysin pätevä opettaja, jolla on yli vuosikymmenen kokemus opettamisesta kouluissa sekä Isossa-Britanniassa että kansainvälisesti. Hänelle on äskettäin myönnetty National Professional Qualification in Senior Leadership ja hän on tarjonnut jatkuvaa ammatillista kehitystä opettajille Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa.

Edellinen on Pattayan British Learning Centerin sponsoroitu postaus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.