Italialaisen miehen parvekkeella on romahdus Pattayassa, syyttää marihuanaa

Pattaya -

Italialainen mies, jonka epäillään nauttineen marihuanaa, heitti useita esineitä, kuten jääkaapin, ihmisiä kohti hänen parvekkeensa alla Pattayalla. Mies ei onneksi loukannut ketään.

Pattayan poliisiaseman virkamiehet saivat eilen 10. toukokuuta kello 30 ilmoituksen ulkomaalaisesta miehestä, joka riehui ja heitti esineitä toisen kerroksen huoneestaan ​​kadulla oleviin ihmisiin. He ryntäsivät paikalle Sawang Boriboon -pelastajien kanssa.

Viranomaiset saapuivat Charlie Place -hotelliin Soi Buakhaossa Banglamungin alueen Nongpruen osa-alueella. Joukko katsojia katseli epäiltyä, italialaista Antonio M:tä, 43, turvallisen etäisyyden päästä, kun hän heitti useita ammuksia hotellin toisen kerroksen parvekkeelta, kuten television, meikkipöydän tai jopa suuren jääkaapin. .

Voi olla kuva yhdestä henkilöstä, ihmisjoukosta ja tekstistä

Pattayan poliisi kuvaili, että mies oli kiihkeä ja erittäin yhteistyöhaluinen. Lopulta poliisin ja pelastajien täytyi tunkeutua hänen huoneeseensa ja viedä hänet alas. Viranomaiset kertoivat The Pattaya Newsille löytäneensä kolme pussia marihuanaa, käärimispapereita ja marihuanatarvikkeita herra Antonion huoneesta. Hänet otettiin kiinni ja vietiin poliisiasemalle.

Poliisi haastatteli italialaisen miehen thaimaalaista tyttöystävää Nidiä, jonka oikeaa nimeä viranomaiset salasivat. Hän sanoi, että hän ja herra Antonio olivat olleet suhteessa kaksi kuukautta, eikä hänen poikaystävänsä ollut koskaan käyttänyt kiihkeästi näin.

Voi olla kuva 9 ihmisestä ja teksti, jossa lukee "SUBWAY SUBWAY SUBWAY"

Ulkomaalainen poikaystävä poltti eilen paljon marihuanaa ja tuli vainoharhaiseksi, luullen, että joku yritti vahingoittaa häntä, Nidin mukaan. Hän lukitsi etuoven ja seisoi paniikissa parvekkeella ennen kuin alkoi heitellä esineitä ihmisiä kohti. Ms Nid pyysi sitten apua poliisilta.

Poliisin mukaan mies vaurioitti yhtä moottoripyörää. Häntä vastaan ​​on nostettu syytteet paikallisella poliisiasemalla, ja hänen kerrotaan syyttävän tapauksesta väliaikaista marihuanan aiheuttamaa psykoosia, vaikka tätä ei ole lääketieteellisesti todistettu, varoitti poliisi ja muut tekijät voivat olla syyllisiä.

Kannabis dekriminalisoitiin Thaimaassa viime kesäkuussa, mutta se on ollut erittäin polarisoiva poliittinen kysymys, ja lopullisia lakeja on lykätty parlamentissa, koska vastustajat ja kannattajat eivät voi nähdä silmästä silmään.

Hyvämaineiselle ja lisensoidulle tiukasti lääketieteelliselle kannabisklinikalle Pattayassa, joka voi selkeästi selittää mahdolliset sivuvaikutukset, poistaa myytit ja joka voi myös määrätä oikeat annokset ja tarjota todellista lääkärin tukea, suosittelemme FRESH MEDIQ:ia, joka löytyy täältä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.