Katsaus FRESH MEDIQ Cliniciin Pattayassa ja miksi ne ovat paras valintasi regeneratiiviselle terveydelle

Pattaya, Thaimaa-

Meillä on äskettäin täällä TPN Mediassa ollut ilo kiertää erinomaista FRESH MEDIQ Clinic -klinikaa, joka sijaitsee Pattayan alueella Rompho Marketin vieressä Jomtienissa, saman soin edessä kuin Immigration, Thrappraya Roadilla/Jomtien Second Roadilla.

Olemme tehneet niistä useita videoita, kuten alla, jossa keskustelimme omistajan Ianin kanssa ja tapasimme erinomaisen, asiantuntevan ja arvostetun tohtori Annin.

Tänään kuitenkin, ensimmäisessä useista artikkeleista, halusimme keskittyä heidän tarinaansa, heidän historiaansa ja siihen, mikä tekee niistä erilaisia ​​kuin monista muista Pattayan ja Jomtienin klinikoista.

Heidän omien sanojensa mukaan FRESH MEDIQ on innovatiivinen kannabiksen lääkehoito ja ikääntymistä estävä klinikka, joka on erikoistunut regeneratiiviseen hoitoon, IV-vitamiinitipuihin ja esteettiseen kauneuteen.

Niitä johtaa Dr. Nuttamon Le Men MD, joka tunnetaan myös nimellä Dr. Ann, FRESH MEDIQ:n lääketieteellinen johtaja, joka on Harvardin lääketieteellisen koulun alumni ja jolla on lääketieteen johtajuuden jälkeinen tutkintotodistus 2021 (HMS-LIM SEA 2021). Hän suoritti menestyksekkäästi opinnot Harvard Medical Schoolissa huippukiviprojektilla nimeltään Innovatiivisen rasvaimukeskuksen kehittäminen FRESH MEDIQ:lle.

FRESH MEDIQ perusti fyysisen toimipaikkansa vuonna 2022, mutta varsinainen vakava työ alkoi FRESH MEDIQissa jo vuonna 2018, kun Thaimaan GPO (Government Pharmaceutical Organisation) pyysi omistajia liittymään pilottihankkeeseen, joka oli kiinnostunut tutkimaan kannabiksen lääketieteellisiä hyötyjä ja riskejä.

Kontrolloitujen huumeiden luokitukset ovat Thaimaassa 1-5 ja jopa unilääkitys voidaan luokitella kontrolloiduksi huumeeksi. Luokan 1 huumeet on varattu koville huumeille, kuten heroiinille ja kannabis sijoittui luokkaan 5. Nyt kannabiksesta on tietysti tehty valvottu yrtti, eikä se ole enää huume, ja se johtuu FRESH MEDIQin ja useiden monien kovan työn ansiosta. valtion sairaaloissa, että tämä tapahtui.

FRESH MEDIQ ja sen yhteistyökumppanit toimittivat yli 600 tapaustutkimusta kannabiksen uudistavista ja terveellisistä eduista, jotka ohjasivat tietä lääkekannabiksen dekriminalisoimiseen Thaimaassa.

FRESH MEDIQin viisi tärkeintä syytä kannabiksen hoitoon ovat: - 5. Krooninen kipu 1. PTSD (posttraumaattinen stressihäiriö) 2. Unihäiriöt 3. Syöpä ja 4. Osteoporoosi. On jopa ollut tapauksia, joissa Parkinsonin tautia sairastavia potilaita ja yksi aivokasvainta sairastava potilas matkusti Pattayaan erityisesti hakemaan apua ja hoitoa tohtori Annille.

FRESH MEDIQ keskittyy ammattimaiseen ympäristöön, jossa on todellisia lisensoituja ja kokeneita lääkäreitä ja henkilökuntaa, jotka vastaavat riittävästi potilaiden tarpeisiin, ei vain lääkekannabiksen osalta, vaan myös erilaisissa regeneratiivisissa ja ikääntymistä estävissä hoidoissa ja toimenpiteissä, joihin useimmat tavalliset sairaalat eivät perehdy. .

Tutkimme perusteellisesti joitain näistä toimenpiteistä ja palveluista sekä lisää lääketieteellisestä kannabiksesta, siitä, kuinka FRESH MEDIQ toimii West Land Herb Farmin kanssa sertifioidun luomukannabiksen saamiseksi ja missä se on laillisesti Thaimaassa, tulevassa artikkelissa. tämä on osa sarjaa.

Jos haluat oppia lisää FRESH MEDIQista tai käydä siellä henkilökohtaisesti, napauta tai napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

YHTEYSTIEDOT:

AUKI maanantaista lauantaihin klo 10–00 (Songkran suljettu 7.–00. huhtikuuta)

Puhelin englanti: 092 971 5159

Puhelin Thai: 092 471 9159

Napauta TÄSTÄ päästäksesi heidän Facebookiinsa

Sähköposti: hello@freshmediq.com

KARTTA TÄSTÄ, NAPSAUTA TAI NAPAUTA

Ota heihin yhteyttä heidän verkkosivuillaan TÄÄLTÄ

Lopuksi toinen video tiimiltämme asiakaskokemuksesta:

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/