Pattayan apulaiskaupunginjohtaja tarkastaa henkilökohtaisesti onnettomuusalttiita Thepprasit Roadia

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai tarkasti Thepprasit Roadin kahden äskettäisen onnettomuuden jälkeen, jotka vaativat kahden thaimaalaisen kuljettajan hengen.

Yksi onnettomuuksista tapahtui viime maanantaina, kun moottoripyöräilijä yritti ohjata moottoripyörällään tienrakennuskiertotien Threpprasit Roadilla ja törmäsi kuolemaan Kiinan kiertoajelubussi. Mies kuoli paikan päällä.

Eilen, 2. toukokuuta, Manoch ja joukko virkamiehiä Pattaya Office of Techniciansista vieraili tiellä. Hän sanoi, että tie oli osittain tukossa rakennustukoksen vuoksi tietöiden vuoksi, mikä oli syy, miksi reitti oli altis onnettomuuksille.

Pattayan kaupungin viranomaiset eivät kuitenkaan jätä asiaa huomiotta ja etsivät ratkaisuja onnettomuuksien vähentämiseksi. Lyhytaikaisena ratkaisuna Manoch käski tiimiään tarkastaa valaistuksen kapeilla alueilla ja merkitsemään selkeästi nopeusrajoituksen alueilla, joilla rakennustyöt ovat käynnissä tai joilla tie on kapea.

Apulaiskaupunginjohtaja myös kehotti rakennustyöntekijöitä tarkkailemaan aluetta tarkasti erityisesti yöaikaan, sillä suurin osa onnettomuuksista tapahtuu juuri tänä aikana.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.