Police Raid -yökerho Pattayassa kansainvälisen rikollisuuden ja oleskeluajan ylittäneiden henkilöiden varalta, ei löydä mitään

Pattaya -

Poliisi tarkasti Pattayalla sijaitsevan viihdepaikan tukahduttaakseen kansainväliseen rikollisuuteen osallistuneita ihmisiä ja ihmisiä, jotka ovat ylittäneet laillisen viisuminsa oleskelua varten Thaimaassa.

Perjantai-iltana (28th) ryhmä Chonburin provinssin poliisin, Pattayan kaupungin poliisin ja maahanmuuttovirkailijoiden virkamiehiä tarkastivat Ying Clubin Pattaya Third Roadilla Keski-Pattayalla.

Yökerhossa oli yli 120 thaimaalaista ja ulkomaalaista turistia. Poliisi tarkasti henkilökortit ja passit. Virtsan huumekokeet tehtiin yhteensä yhdeksälle kiinalaiselle (8 miestä, 1 nainen), korealaiselle, 4 indonesialalaiselle (2 miestä, 2 naista), 32 thaimaalaiselle ja 64 henkilökunnalle (41 miestä, 23 naista). Heistä ei löytynyt huumetesti positiivista eikä laittomia tavaroita löytynyt. Poliisi tarkasti myös monet parkkipaikalla olevat autot mahdollisten aseiden tai huumeiden varalta, mutta kumpaakaan ei löytynyt.

Tämä on kolmas yökerhoratsia tällä viikolla Pattayassa, ja samalla pelisuunnitelmalla testataan kaikki asiakkaat ja henkilökunta sekä tarkistetaan kaikki passit.

Aiemmin, Pattayan poliisi teki ratsian suosittuun aasialaiseen Hollywood-klubiin Pohjois-Pattayalla, kuten täällä näkyy.

He tekivät myös ratsian Panda Club, joka on suosittu kiinalaisten turistien keskuudessa, Walking Streetillä, kuten täällä näkyy.

Pattayan poliisi on varoittanut, että nämä ratsiat jatkuvat säännöllisesti ja väittävät, että ne saavat turistit tuntemaan olonsa turvalliseksi ja suojattuna. TPN-media huomauttaa, että monet lukijamme ja kriitikkomme sosiaalisessa mediassa ovat eri mieltä tästä poliisin lausunnosta, koska he sanovat, että he eivät mene todennäköisemmin illanviettoon ja pelkäävät mahdollista korruptiota.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.