Chonburin maahanmuuttaja pidätti itsensä universumin äidiksi julistaneen Pattayan lähellä, hajottaa kiinalaisen kultin

Sattahip –

Neljä kiinalaista ja taiwanilaista pidätettiin, koska heidän epäillään osallistuneen kulttimaiseen huijaukseen Sattahipissa.

Chonburin maahanmuuttovirasto, jota johtaa maahanmuuttodivisioonan 3 komentaja kenraalimajuri Warisiri Leelasiri 3, kertoi Pattaya Newsille tänään (29. huhtikuuta).th), että he ovat pidättäneet rouva HONGLIAN SU, 49, Kiinan kansalainen, joka on julistautunut maailmankaikkeuden äidiksi, ja herra CHANG WEN HAO (LUPIN CHANG), 60, taiwanilainen, sekä kolme muuta kiinalaista työntekijät luksustalossa Na Jomtienissa tänään, 29. huhtikuuta 2023 klo 10

Heidän väitettiin osallistuneen laittomien yritysten harjoittamiseen, joita Chonburi Immigration kutsui kultiksi, mukaan lukien ennustaminen ja laittomien yrttilääkkeiden myynti, jotka lupasivat edistää tervettä ja pitkää elämää. Heillä oli asiakkaina paljon kiinalaisia ​​turisteja ja thaimaalaisia, ja he tekivät tätä yli kolmen vuoden ajan.

Yritykset olivat itse asiassa eturintamassa, sanoo kenraalimajuri Warisiri, kultille nimeltä Lion Kingdom Federation tai Lion Empire, joka väittää muun muassa, että universumin äiti Honglian Su kommunikoi jumalien kanssa ja yritti muodostaa heidän oma valtakunta tai konfederaatio.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Facebookin käyttäjä jakoi sosiaalisen median kautta tietoa Lion Kingdom Federationista. Yritys myös kutsui ihmisiä liittymään ryhmään ja lahjoittamaan yritykselle, sekä tarjosi saarnoja verkossa ja jopa loi oman valuutan luottokelpoisen pankin, rojaltien ja passin alaisuudessa Great Chinese Empire Federationin alaisuudessa väittäen, että se tunnusti Yhdistyneet Kansakunnat, mikä se ei ole.

Nämä väitteet tulivat johtavan thaimaalaisen poliisin Surachate Hakparnin tietoon, joka tunnetaan lempinimellään Big Joke, joka määräsi Immigrationin täydellisen tutkinnan nykyisen politiikan mukaisesti.

Rouva HONGLIAN SU:lla on työlupa Heaven of Heaven Companyn johtajana, mutta hän ei toiminut yrityksessä työluvansa mukaisesti, Chonburi Immigration totesi. Muiden rikkomusten ohella hänen työlupansa ei antanut hänelle mahdollisuutta perustaa omaa maataan, pankkiaan, kulttiaan ja valuuttaansa.

Mr. CHANGilla on eläkkeelle jäävä viisumi ja hänen nimensä on rekisteröity Heaven of Heaven Companyssa. Hänellä ei kuitenkaan ollut työlupaa. Heidän molempien viisumit on peruutettu ja heidät on asetettu mustalle listalle.

Heidän kolmella kiinalaistyöntekijällään on ollut viisumit, jotka ovat vanhentuneet tämän vuoden 2023 alusta. Kaikki epäillyt vietiin Na Jomtienin poliisiasemalle karkotettaviksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.