Alkoholin myynti kielletty ennakkoäänestys- ja vaalipäivinä

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Turhien välikohtausten ja komplikaatioiden välttämiseksi alkoholin myynti kielletään kaikkialla Thaimaassa ennakkoäänestyspäivänä ja ensi kuun vaalipäivänä.

Alkoholin myynti ja jakelu on kielletty klo 6 alkaen. 00. toukokuuta klo 6 6. toukokuuta ja 00. toukokuuta klo 7 - 6. toukokuuta klo 00.

Kielto koskee kaikkia maassa asuvia ja sen rikkomisesta voi seurata kuuden kuukauden vankeusrangaistus tai enintään 10,000 XNUMX bahtin sakko tai molemmat.

Viranomaiset kehottivat äänestäjiä myös tutustumaan seuraavien vaalien sääntöihin, jotta vältetään tahattomat rikkomukset, kuten merkityn äänestyslipun valokuvaaminen tai äänestyslipun poistaminen äänestyspaikalta.

Listalla olevia ovat äänten ostaminen tai myyminen, äänestyslippujen tarkoituksellinen tuhoaminen ja äänioikeutettujen äänestämisen estäminen. Lainrikkomuksista seuraa ankarat rangaistukset.

LÄHDE: NNT

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.