Toukokuun 2023 festivaaleilla ja tapahtumilla on paljon nautittavaa

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Kokoonpanoon kuuluu Koillisalueen kuuluisa rakettifestivaali, ylelliset Vijitr-valo- ja ääninäytökset valtakunnallisesti, Samuin regatta, Phang-nga- ja Ratchaburi-triathlonit, musiikkifestivaalit ja paljon muuta.

Toukokuussa on jännittävä valikoima festivaaleja ja tapahtumia Thaimaassa, mukaan lukien paikalliset kulttuurijuhlat, ylelliset valo- ja ääninäytökset kaikilla viidellä alueella valtakunnallisesti, musiikkifestivaalit, katutaidenäyttely, Muay Thai -maailmanmestaruuskilpailut, triathlonit ja purjehdusregatta.

Bun Bung Fai Rocket Festival 2023
On myös aika innostavalle ja toiminnantäyteiselle vuotuiselle Bun Bung Fai- eli rakettifestivaalille, joka järjestetään useissa Koillisprovinsseissa, joista suurimmat ja tunnetuimmat ovat Yasothonissa ja Kalasinissa. Tämä kuuluisa tapahtuma, joka järjestetään tavallisesti kuukauden puolivälissä juuri ennen sadon kylvöä ja pyytää jumalilta runsasta sadetta ja hyvää satoa, laukaisee korkealle taivaalle kotitekoisia raketteja, joissa on 1–120 kg ruutia. henkeäsalpaava ja erittäin meluisa spektaakkeli, jota ei kannata missata.

Tässä ovat eri paikat kokea rakettifestivaali:

Yasothon Bun Bang Fai Rocket Festival
17.-21 Phaya Thaen Parkissa, Mueangin alueella, Yasothonissa

Varsinaisen rakettien laukaisun lisäksi on tarjolla juhlia ja aktiviteetteja. Tämä sisältää värikkäitä rakettikulkueita kellukkeilla ja kansantanssilla, ansioiden ansaitsemisseremoniat, rakettijoukkueen hurrauskilpailun, valo- ja äänishown sekä Bung Fai -paraatikilpailun.

Si Sa Ket Bun Bung Fai ja Silkkifestivaali
27.-28, Bueng Bun District, Si Sa Ket

Kalasin Bun Bung Fai Phrae Wa -festivaali
27.–28. toukokuuta 2023, Ban Phon, Kham Muangin alue, Kalasin

Kalasin Bun Bung Fai Talai Lan -festivaali
20.-21 Kutwan kunnassa, Kuchinarain piirikunnassa, Kalasinissa

Etnisen Phu Thai Kutwa -kansan perinne, Kalasinin juhlat erottuvat joukosta, koska monet raketeista laukeavat osana valtavia, jopa kuusi metriä halkaisijaltaan olevia kärrynpyörämäisiä rakenteita. Tänä vuonna 50 "Bung Fai Talai Saen" (120 kg) raketin ja kahden Bang Fai Tai Lan (1,200 XNUMX kg) raketin laukaisujen lisäksi muita juhlia ovat värikkäät kellukkeet ja kansantanssit. valmistusseremonia ja aktiviteetteja, jotka esittelevät etnisen Phu Thai Kutwa -kansan perinteitä.

Khon Kaen Bun Bung Fai -festivaali
27.–28. toukokuuta 2023, Kranuanin piiri, Khon Kaen

Roi Et Bun Bung Fai -festivaali
27.–4, Suwannaphumin alue, Roi Et

"Vijitr"-valaistus
Tourism Authority Thailand (TAT) on aikonut järjestää "Vijitr" ekstravagantteja valo- ja äänitapahtumia Thaimaan viidellä alueella – Keski-, Koillis-, Pohjois-, Etelä- ja Itäalueilla.

Keskialue: Vijitr@Bangkok
29. huhtikuuta-7. toukokuuta ICONSIAMissa, keskuspostissa, joka tunnetaan myös nimellä Grand Postal Building, ja Wachirabenchathat Parkissa (Rot Fai Park) Bangkokissa

Tämä upea valo- ja ääniesitys heijastaa paikallisia uskomuksia kuunvalosta ja kuunvalossa kylpemisestä positiivisen energian ja vaurauden saamiseksi. Näytelmä sisältää multimediavettä, valaistusta, projektiokartoitusta ja 3D-valoasennuselementtejä sekä monenlaista muuta toimintaa.

Koillisalue: Vijitr@Nakhon Phanom
27. toukokuuta-4. kesäkuuta Mekong-joen rannalla Nakhon Phanomissa

Tämä tapahtuma, jossa on värikäs tunnelma kuuluisan Mekong-joen varrella, sisältää valo- ja äänishown kartta- ja valaistusominaisuuksilla sekä monia muita hauskoja aktiviteetteja.

Eteläinen alue: Vijitr@Nakhon Si Thammarat
20.-28 eri maamerkeillä Nakhon Si Thammaratissa

Tämä jännittävä valo- ja äänitapahtuma sisältää 3D-kartoitusta, valaistusta, valoinstallaatiota, kaupunkikierrosta ja tarinankerrontatekniikoita sekä monia muita aktiviteetteja eri maamerkeillä.

Pohjoinen alue: Vijitr@Chiang Rai
20.-28 Chiang Rain eri maamerkeillä

Tämä Lanna-sivilisaation viehätys täynnä oleva suuri tapahtuma sisältää valo- ja ääniesitystoimintaa 3D-kartoituksilla, valaistuksilla, valoinstallaatioilla ja 3D-projektiotekniikoilla.

Itäinen alue: Vijitr@Rayong
27.-4 Mangrove Forest Learning Centerissä, Phra Chedi Klang Nam, Rayong

Tämä jännittävä valon ja äänen ekstravagantti sisältää projektiokartoituksen vedessä olevalle saarelle, värikkään meduusoiden vedenalaisen maailman, valoshown Bridge of Fine Wayssa, ilotulitusnäytöksen ja johtavien taiteilijoiden musiikkiesityksiä yli 2 neliömetrin alueella. km ja se on suunniteltu "maaksi, joka ylittää mielikuvituksen".

Muut tapahtumat ja festivaalit
Vuotuisen rakettifestivaalin lisäksi toukokuussa järjestetään myös monia muita kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumia ympäri maata. Tässä on luettelo niistä tapahtumapäivän mukaan lajiteltuna.

Mango Art Festival 2023
2.-7 River City Bangkokissa

Mango Art Festival on Aasian ensimmäinen ja ainoa taidefestivaali, joka yhdistää taiteen, muotoilun ja performanssin. Vuodesta 2022 vuoteen 2025 Mango Art Festival järjestetään River City Bangkokissa.

Samuin kesäjazzfestivaali
2.–7. toukokuuta 2023, Ko Samui, Surat Thani

Kuusi sensaatiomaista iltaa, joissa esiintyy kansainvälisiä huippujazzartisteja saaren 5 tähden lomakeskuksissa ja rantaklubeissa.

Wai Kru Nora Wat Tha Khae
3.–6 Wat Tha Khaessa, Mueang Phatthalungin alueella, Phatthalungissa

IFMA:n maailmanmestaruuskilpailut 2023
4.-13 centralwOrldissa, Bangkokissa

Yli 100 maata on jo vahvistanut osallistumisensa tähän 10 päivää kestävään tapahtumaan, joka järjestetään kansainvälisen Muaythai Associationin (IFMA) 30-vuotisjuhlan yhteydessä. Tapahtumassa lähetetään 3 soittoa ja yli 100 ottelua päivässä ympäri maailmaa. Ulkopuolinen tapahtumapaikka muutetaan massiiviseksi festivaalialueeksi, jossa on yli 100 osastoa ja päälava, jossa on päivittäistä toimintaa.

TOUKOKUU JAM FESTIVAL BANGKOKSESSA 2023
6. toukokuuta 2023 Bangkokin kansainvälisessä kauppa- ja messukeskuksessa (BITEC)

Vuosittain järjestettävä musiikkifestivaali, jonka tavoitteena on tuoda väriä ja iloa Thaimaan kesään korealaisten taiteilijoiden tähtien kanssa.

Samuin regatta 2023
20.-27 Chaweng Beachillä, Ko Samuilla, Surat Thanissa

Yksi Aasian suurimmista ja arvostetuimmista regattatapahtumista – Samui Regatta odottaa tervetulleeksi sekä kuuluisia huviveneitä että asiantuntevia purjehduksen asiantuntijoita kaikkialta maailmasta Ko Samuille upeaan purjehdukseen, mahtaviin juhliin ja kokemaan kaikkea, mitä saarella on tarjottavanaan.

Supersports 10 Mile Run 2023 Thaimaa
21. toukokuuta 2023 centralworldissa, Bangkokissa

Tämän vuoden tapahtuma tarjoaa kaksi jännittävää matkaa, 10 mailin juoksun ja 5 mailin juoksun, jotka molemmat on suunniteltu haastamaan ja innostamaan kaikentasoisia juoksijoita.

Ao Nang Bike Week 2023
26.-27 Ao Nang Landmarkissa, Mueangin alueella, Krabissa

2nd KORAT Street Art
26.-28 Activity Grounds, Polsaen Road (Wat Phayapin vieressä), Mueang District, Nakhon Ratchasima

Muang Thai Triathlon @Huay Mai Teng Ratchaburi 2023
27.-28 Huay Mai Teng Ratchaburissa 2023

LÄHDE: TAT

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.