Yksi henkilö loukkaantui pommeja ja ampuma-aseita sisältävän villin tappelun jälkeen suosituilla Pattayan markkinoilla

Pattaya -

Teini-ikäinen on saanut päävammoja saatuaan kiveen osuman Pattayan villissä markkinoiden tappelussa, johon liittyi sekä ampumista että pommin heittämistä.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta juuri ennen aamunkoittoa lauantaiaamuna (22.nd) suositulla Poethisarn Marketilla Pohjois-Pattayalla.

He ja Pattaya News -tiimi saapuivat paikalle löytääkseen 17-vuotiaan miespuolisen teini-ikäisen, joka on hedelmäkojun työntekijä, joka vuotaa voimakkaasti verta. Hänen nimensä salattiin ikänsä vuoksi.

Warunee Nang Ngam, 29, hedelmäkojun omistaja ja loukkaantunut teinien työnantaja kertoivat poliisille, että hänen työntekijöillään oli ongelma toisen teiniryhmän kanssa Songkranin aikana. Yli 20 teini-ikäistä tuli väittelemään hänen henkilökuntansa kanssa ennen kuin tämä ryhmä avasi tulen ja heitti pieniä käsintehtyjä pommeja hänen henkilökuntaansa kohti. Yksi hänen työntekijöistään osui kiveen.

Tämä suuri joukko teini-ikäisiä kiihdytti sitten moottoripyörillä ja uhkasi myyntikojujen myyjiä olemaan kertomatta poliisille tai ilmoittamasta tapauksesta uutisille, mutta Warunee ilmoitti poliisille, ettei hän ollut peloissaan ja soitti välittömästi poliisille.

Pattayan kaupungin poliisi kertoi Pattaya Newsille jatkavansa tutkintaa oikeustoimien jatkamiseksi ja CCTV:n tarkistamiseksi.

Loukkaantunut teini on toipumassa paikallisessa sairaalassa, eikä puhunut suoraan lehdistölle tai selittänyt yksityiskohtia siitä, mikä riita ja ongelma oli ollut kilpailevan teiniryhmän kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.