Sää jatkuu vaarallisen kuumana Thaimaassa, mutta ukkosmyrskyjä voi esiintyä joillakin alueilla

Thaimaa -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on varoittanut kuumasta säästä monilla alueilla eri puolilla maata.

TMD on ilmoittanut päivittäisen sääennusteen tälle päivälle (21st). Lämpö peittää Thaimaan yläosat ja yläosissa monilla alueilla on ennustettu erittäin kuumaa säätä. Ihmisten tulee pitää huolta terveydestään erittäin kuuman sään vuoksi.

Joissakin osissa Thaimaata voi kuitenkin olla myös yksittäisiä ukkoskuuroja. Samaan aikaan Andamaanienmerellä ja Persianlahdella eteläosissa saattoi olla yksittäisiä ukkoskuuroja. Ihmisten tulee varoa ukkosmyrskyjä ja valmistautua.

Erittely alueittain:

Pohjoinen

Kuuma tai erittäin kuuma päiväsaikaan ja mahdollisia yksittäisiä ukkoskuuroja ja voimakkaita tuulia enimmäkseen Mae Hong Sonissa, Chiang Maissa, Chiang Raissa, Lamphunissa, Lampangissa ja Takissa.

Minimilämpötila 24-29 °C.

Maksimilämpötila 39-42 °C.

koillis-

Kuuma tai erittäin kuuma päiväsaikaan yksittäisten ukkoskuurojen ja voimakkaiden tuulien kanssa enimmäkseen Loeissa, Bueng Kanissa, Sakon Nakhonissa, Nakhon Phanomissa, Mukdahan Surinissa, Sisaketissa ja Ubon Ratchathanissa.

Minimilämpötila 25-29 °C.

Ylin lämpötila 39-41 °C. Lounaaseen

Keskeinen

Kuuma tai erittäin kuuma, yksittäisiä ukkoskuuroja ja puuskaisia ​​tuulia ja yksittäisiä ukkoskuuroja enimmäkseen Kanchanaburissa ja Uthai Thanissa.

Minimilämpötila 25-28 °C.

Maksimilämpötila 38-41 °C.

itäinen

Kuumaa ja pilvistä ja erittäin kuuma paikoin yksittäisiä ukkoskuuroja enimmäkseen Sa Kaeossa, Rayongissa, Chanthaburissa ja Tratissa..

Minimilämpötila 26-30 °C.

Maksimilämpötila 34-40 °C.

Etelä (itärannikko)

Kuumaa päivällä ja yksittäisiä ukkoskuuroja 20 prosenttia enimmäkseen Phatthalungissa, Songkhlassa, Yalassa ja Narathiwatissa.

Minimilämpötila 24-28 °C.

Maksimilämpötila 35-39 °C.

Etelä (länsirannikko)

Kuumaa päivällä ja yksittäisiä ukkoskuuroja 10 prosenttia enimmäkseen Krabissa, Trangissa ja Satunissa. Minimilämpötila 25-28 °C.

Maksimilämpötila 33-36 °C.

Bangkokin pääkaupunki

Päivällä lämmintä ja pilvistä. Paikoin todella kuuma.

Minimilämpötila 28-29 °C.

Maksimilämpötila 35-40 °C.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/