Liikennepoliisi varoittaa säännöistä Bangsaenin Songkran-päivien säännöistä 16. ja 17. huhtikuuta

Bangsaen, Chonburi -

Liikennepoliisi on varoittanut säännöistä Bangsaenin Wanlai Songkran -festivaalin kahden päivän aikana.

Saensukin liikennepoliisi on antanut varoituksen, että vettä kuljettavat ajoneuvot, roiskeveden pelaamiseen soveltuvat ajoneuvot ja kaiuttimilla varustetut ajoneuvot ohittavat joitakin alla olevia teitä huomisesta 16. huhtikuuta alkaen.th huhtikuun 17th, 2023.

  • Risteys Won Napa Beachillä alas rannalle (South Bang Saen Road)
  • Tan Lomin risteys alas rannalle (Net Dee Road)
  • Galaxy Intersection (tie alas Bang Saen Beachille)
  • Bang Saen First Road (Bang Saen Beach Road)
  • Bang Saen Second Road (Jarinin risteyksestä Khao Larmin risteykseen)
  • Mukaan lukien yllä olevien teiden yhteydet

Saensukin poliisi huomautti, että nämä tiet, jotka kielletään ajoneuvojen roiskumisesta, on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat mennä Burapha-sairaalaan hätätapauksissa, eivätkä ne vaikuta ihmisiin, jotka haluavat vierailla Bangsaen Beachillä yleensä.

Ajoneuvot, joilla pelataan Songkranin vesiroiskeita, voivat käyttää Khao Larm Roadia kääntymällä oikealle Bang Saen – Ang Sila Roadille. Muut ajoneuvot voivat käyttää tavallisia teitä normaalisti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.