Lisätietoja julkaistiin kuolemaan johtaneesta tila-auto-onnettomuudesta Chonburissa, joka tappoi kahdeksan ihmistä

KUVA: Dailynews

Chonburi -

Neljä tila-auton matkustajaa kuoli välittömästi ja neljän kerrottiin kuolleen myöhemmin sairaalassa, kun heidän ajoneuvonsa perääntyi peräkärryyn matkustaessaan Chonburista Chanthaburin provinssiin työluvan jatkamista varten kello 5 lauantaina 30. huhtikuuta.

Alkuperäinen artikkelimme tästä traagisesta onnettomuudesta löytyy täältä.

Neljä matkustajaa kuoli törmäyksessä onnettomuuspaikalla lähellä kilometriä 82+500 valtatiellä 7 Pattayaan saapuvassa Nong Khang Khokin osa-alueella Chonburin Mueangin alueella. Neljä muuta kuoli myöhemmin paikallisessa sairaalassa ja useat muut loukkaantuivat. Samassa pienessä tila-autossa oli tiettävästi peräti yhdeksäntoista ihmistä.

Thaimaan tiedotusvälineiden mukaan kolme kuolleista oli naisia ​​ja yksi heistä oli raskaana. Miesvahinko oli tila-auton kuljettaja Pattaradej Kaew-in, 55. Kaikki uhrit olivat kambodžalaisia ​​ja burmalaisia ​​työntekijöitä, jotka matkustivat Chanthaburin maakuntaan jatkamaan työlupiaan. Pakettiauto oli ollut täysin täynnä, ja jotkut kriitikot kysyivät sosiaalisessa mediassa, miksi niin monet ihmiset ajoivat samassa pakettiautossa.

KUVA: Dailynews

Onnettomuus tapahtui, kun tila-auto, jossa he ajoivat, ajoi yllättäen perävaunuun aamunkoitteessa. Pakettiauton puskuri vaurioitui pahasti. Thaimaalainen perävaunun kuljettaja, Mr. Sayen Palaphon, 50, joka ei loukkaantunut, kertoi paikalliselle medialle, että hän yritti kiivetä mäkeä raskaasti lastatulla ajoneuvollaan, kun tila-auto ajoi hänet perään. Hän epäili, että kuljettaja oli nukahtanut rattiin.

Chonburin poliisi tutkii CCTV-kuvaa tiestä selvittääkseen tämän traagisen onnettomuuden tarkan syyn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.