Kahdeksan ihmistä kuolee minibussin ja rekka-auton törmäyksessä Chonburissa

Chonburi -

Yhteensä kahdeksan ihmistä on julistettu kuolleeksi minibussin törmättyä perävaunuun Mueang Chonburissa.

Chonburi Highwayn vapaaehtoinen liikennepoliisi kertoi Pattaya Newsille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta moottoritiellä 7 lauantaiaamuna (8. huhtikuuta)th). Pelastuslaitos saapui paikalle etsimään vaurioituneen minibussin perävaunun takaa tieltä.

Neljä ihmistä kuoli tapahtumapaikalla ja 15 ihmistä loukkaantui. Neljä muuta ihmistä on julistettu kuolleiksi sairaaloissa. Heidän nimiään ja kansallisuuksiaan lainvalvontaviranomaiset eivät heti julkistaneet.

Tiedot onnettomuudesta olivat rajoitettuja lehdistöstä lähtien, ja todistajien lausunnot olivat ristiriitaisia ​​ja epätäydellisiä, Chonburin poliisi ilmoitti. Chonburin poliisi aikoi haastatella eloonjääneitä ja tarkistaa heidän lausuntonsa, kun he ovat toipuneet vammoistaan.

Chonburin poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi mahdollisia lisätoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.