Pattayan poliisi tutkii Soi Sixiä alaikäisten työntekijöiden estämiseksi

Pattaya -

Pattayan poliisi käynnisti eilen illalla improvisoidun tarkastuksen Soi Sixissä estääkseen alaikäisiä työskentelemästä yöelämän paikoissa tai pääsemästä niihin.

Virkailijoita johti apulaispoliisipäällikkö everstiluutnantti Surachet Aneksri, joka pyyhkäisi Soi Sixin läpi kello 7 30. huhtikuuta.

Everstiluutnantti Surachet kertoi The Pattaya Newsille, että operaation tarkoituksena oli estää alle 18-vuotiaita työskentelemästä viihdepaikoilla ja päästämästä niihin suojellakseen heitä vahingoilta.

"Koulujen ollessa suljettuina pitkiä aikoja Songkran-festivaalin ja lukukauden lopun vuoksi, saattaa olla suurempi riski, että alaikäiset yrittävät työskennellä tällaisissa laitoksissa (baareissa ja yökerhoissa), everstiluutnantti Surachet sanoi. "Siksi on tärkeää, että tapahtumapaikat noudattavat tiukasti alaikäisten työllistämiseen liittyviä lakeja ja määräyksiä."

Apulaispäällikkö lisäsi, että rikkojilla on ankarat oikeudelliset seuraamukset, jos heidät jää kiinni. Näissä paikoissa työskentelyn laillinen ikä on 18 vuotta, vaikka alkoholin kulutus ja tarjoilu on rajoitettu 20+.

Tarkastettuaan satunnaisesti tapahtumapaikan työntekijöiden henkilötodistukset, kävi ilmi, ettei siellä ollut alaikäisiä työntekijöitä everstiluutnantti Surachetin mukaan. Pattayan poliisi jatkaa kuitenkin ponnistelujaan noudattaakseen tätä standardia.

Pattayan poliisi yhdessä muiden asiaankuuluvien virastojen kanssa tarkasti myös useita baareja Soi Sixillä edellisenä päivänä, 5. huhtikuuta 2023. Vaikka suoritettiin yksityiskohtaisia ​​tarkastuksia, joihin sisältyi henkilökunnan perusteellinen haastattelu ja CCTV-tarkistus, alaikäisiä tai lupa-ongelmia ei havaittu. Surachetille.

Viimeaikaiset tarkastukset ovat vastaus valtakunnalliseen pyrkimykseen lopettaa ihmiskauppa, erityisesti alaikäisten, johtamaan thaimaalaisen poliisin Surachate Hakparnin, joka tunnetaan yleisesti nimellä Big Joke, ponnisteluja.

A Äskettäinen tapaus Phuketissa, joka nousi otsikoihin kaikkialla Thaimaassa, sai poliisin tehostamaan rikosten torjuntaa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.