PÄIVITYS: Kolme ulkomaalaista asiakasta Patongin lasten seksuaalisen hyväksikäytön tapauksessa pidätettiin, kolme pakenee

Patong -

Kolme ulkomaalaista asiakasta on pidätetty ja kolme muuta ulkomaalaista on paennut lasten seksuaalisen hyväksikäytön tapauksessa Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Bangla Roadilla Patongissa tehtiin ratsian laittomaan baariin, jossa paljastettiin alaikäisiä prostituoituja ja kuusi uhria pelastettiin. Kaksi epäiltyä pidätettiin, joiden mukaan baarin todellinen omistaja on ulkomaalainen.

Viisi Patongin vanhempaa poliisia on siirretty sen jälkeen, kun Patongissa Bangla Roadilla sijaitsevaan laittomaan baariin tehtiin ratsian ja paljastettiin kuusi lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhria, jotka pelastettiin ja olivat alle XNUMX-vuotiaita.

Ulkomaalainen omistaja on paennut läheiseen maahan Bangla Roadin baariin tehdyn ratsian jälkeen, jossa paljastettiin lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi joutuneita alaikäisiä.

Pidätysmääräykset on annettu sveitsiläisestä miehestä ja kahdesta thaimaalaisesta naisesta, joiden väitetään olevan osallisena Patongissa lasten seksuaalisen hyväksikäytön paljastuneen baariratsia.

Nyt päivitykseen:

"Big Joke", apulaispoliisipäällikön Surachate Hakparnin suosittu lempinimi, saapui Phuketiin torstai-iltana (30. maaliskuuta).th) seurata tapausta.

Big Joke kertoi The Phuket Expressille, että he antoivat tutkimuksen jälkeen pidätysmääräyksen kuudelle ulkomaalaiselle, joiden väitettiin olleen asiakkaita kyseisessä baarissa, joka väitti käyttäneen lasten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevia palveluja, joiden nimet Thaimaan poliisi julkaisi seuraavasti:

  1. Paul Herbert Corbett, 67, Australian kansalainen (pidätetty)
  2. Max Rigobert Ramasamy, 68, Ranskan kansalainen (pidätetty)
  3. Mutu Pan, 44, Kiinan kansalainen (pidätetty)
  4. Herra Jeffrey Lynn Amman, 50, Yhdysvaltain kansalainen (paennut)
  5. Jesse James Demian, 49, Yhdysvaltain kansalainen (paennut)
  6. Ahmed Saleh Balobead, 40, Saudi-Arabian kansalainen (paennut)

Mitä tulee kolmeen mieheen, jotka olivat paenneet tai paenneet maasta ennen syytteiden nostamista, Big Joke totesi, että Interpolin ja muiden maiden kanssa oli käynnissä koordinoituja toimia kolmen etsintäkuulutetun vangitsemiseksi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.