Pattayalainen nainen nappattiin poliisin tarkastuspisteellä, koska hän kantoi kristallimetaania ja meth-pillereitä

Pattaya -

Pattayan poliisi nappasi tänään 13. maaliskuuta thaimaalaisen naisen, jolla oli 19 grammaa kristallimetallia ja 22 metamaattista pilleriä. 

Virkamiehet juoksivat Pattaya Third Roadilla tuttuun tapaan tänään kello 02, kun naismoottoripyöräilijä ajoi tarkastusalueelle. Vartalokameralla aseistetut poliisit pyysivät etsimään thaimaalaista naista ja hänen keltaista Honda Click -moottoripyörää, jossa oli Bangkokin rekisterikilpi, ja löysivät laittomia huumeita, mukaan lukien 30 grammaa kristallimetallia ja 13 meth-pilleriä, jotka oli piilotettu naisen vyötäröpussiin.

Poliisi tunnisti naisen Panada Saiklangiksi, 38. Poliisit kuljettivat hänet tarkastuspisteeltä Pattayan poliisiasemalle huumausainerikokseen. Panada tunnusti saaneensa kristallimetan 6,000 XNUMX bahtilla ja sanoi, että meta-pillerit olivat "bonus"-lahjoja hänen ostaessaan jälleenmyyjältä. Pattayan poliisin kerrotaan etsivän jakelijaa.

Hetki, jolloin huumeet löydettiin epäillyn hallusta, tallentuivat selvästi ruumiikameroihin, poliisi kertoi The Pattaya Newsille. Nainen on oikeudenkäynnissä ja on edelleen poliisin pidätettynä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.