Pattayan Walking Streetin uudet liikenneesteet aiheuttavat huolta vammaisille

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya City on äskettäin asentanut liikenneesteitä Walking Streetille sivusuunnassa äskettäin pidetyn kokouksen jälkeen, jolla rajoitettiin moottoripyörien ja pyöräkauppiaiden määrää kaduilla yöllä.

Ensimmäinen, äskettäisestä kokouksesta ja tehdyistä päätöksistä voit lukea täältä.

Uudet, lukituksesta avattavat ja avattavat esteet on tarkoitettu estämään moottoripyörätaksinkuljettajia ja ruokakauppiaita ajamasta pääkadulla, joka on vain kävelykadulla sen jälkeen, kun se on suljettu liikenteeltä joka ilta noin klo 7 alkaen. Yksi viime aikoina suurimmista valituksista oli moottoripyöräilijöiden, enimmäkseen taksien, ajaminen tielle sääntöjen ja määräysten vastaisesti ja jalankulkijoiden väkijoukkojen lävitse, mikä saattaa olla vaaraksi monille. Siksi uudet portit asennettiin hiljattain.

Kuitenkin, kuten tässä kuvassa näkyy, uudet portit aiheuttavat ongelmia myös pyörätuolin käyttäjille ja kadulle pääsyyn sekä monien yritysten, kuten Soi 15:n, sisäänpääsyyn.

Kuten todettiin, asiaankuuluvat lainvalvontaviranomaiset voivat avata portit läpikulkua varten, mutta paikalliset yrittäjät ilmoittivat Pattaya Newsille, että tämä voi olla vaikea toteuttaa käytännössä. Tämän kuvan The Pattaya Newsille lähettäneen nimettömän henkilön mukaan tämän tietyn pyörätuolin käyttäjän oli vaikea päästä sisään, ja hänen väitettiin jopa mennä toiseen sisäänkäyntiin - vaikea tehtävä vammaiselle.

Mitä mieltä olet uusista porteista? Miten niitä voitaisiin hyödyntää sekä pysäyttämään moottoriliikenne tiellä yöllä mutta myös olemaan estämään vammaisia ​​ihmisiä?

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/