Walking Streetin yritysten omistajat ja kaupungin virkamiehet pitävät suuria kokouksia erilaisista asioista

Pattaya, Thaimaa-

Walking Streetillä pidettiin tapaaminen tänä iltana 14. maaliskuuta 2023 Pattayan kaupungin poliisin, kaupungintalon virkamiesten ja yritysten omistajien välillä.

Kaupunki suunnittelee vähentävänsä moottoripyörätaksinkuljettajien määrää varsinaisella kadulla ja siirtävänsä heidät lähialueille valittaen siitä, että liian monet ajavat edelleen jalankulkualueilla.

Roska-autot keräävät roskat myös iltaisin klo 3 ja yhteistyötä yritysten omistajien kanssa odotetaan.

Muita aiheita olivat valitukset aggressiivisista katukauppiaista, jotka mainostivat tiettyjä esityksiä turisteille suunnatuilla lehtisillä, liian monet henkilökunnan moottoripyörät pysäköitynä läheisille kujille ja yleinen tupakointi, vaikka kumpaankaan ongelmaan ei annettu välittömiä ratkaisuja.

Käynnissä olevaa keskustelua kadun kylttien muuttamisesta pienemmiksi ja tasaiseksi rakennusten seiniä vasten ei tässä kokouksessa tuotu esille. Kaupunki on viime aikoina yrittänyt ratkaista monia pieniä ongelmia Walking Streetillä, sillä alueelle palaavien turistien määrä jatkuu.

Pattayan kaupungin virkamiehet olivat erityisen huolissaan siitä, että kaikki pienet ongelmat saatiin ratkaistua ennen kuin suuret kiinalaiset kiertueryhmät palaavat, joita on jo alkanut palata pienempiä määriä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/