Pattaya-kuljettaja jäi kiinni veitsellä ja aseella tarkistuspisteessä

Pattaya -

Eilen illalla Pattayan liikennetarkastusasemalla poliisi otti kiinni ryhmän teini-ikäisiä, joiden hallusta löytyi veitsi, ase ja luoteja.

Tarkastuspiste perustettiin 2. maaliskuuta kello 16 etsimään huumeita, aseita, laittomia tavaroita ja mahdollisia rattijuoppoja. Tarkastuspiste sijaitsi Pattaya Second Roadilla ja oli varustettu liikennemerkeillä, kartioilla ja lainvalvontaviranomaisilla vartalokameroilla.

Poliisin työskennellessä auto ajoi tarkastuspisteeseen. Poliisi pyysi etsimään ajoneuvoa, jossa oli ryhmä teiniä, koska ryhmä toimi poliisin mukaan epäilyttävästi. Ajoneuvon tutkimisen jälkeen he löysivät .38 kaliiperin käsiaseen, jossa oli kolme luotia, veitsi ja alkoholi.

Poliisi kertoi The Pattaya Newsille tallentaneensa etsinnät todisteeksi ruumiikameroillaan. Yhdellä teini-ikäisestä elimistössä oli myös korkea alkoholipitoisuus, yli 242 milligrammaa. Ryhmä pidätettiin ja vietiin Pattayan poliisiasemalle.

Ryhmän mukana ollut 25-vuotias thaimaalainen herra Sirichai Srilert myönsi omistavansa aseen ja väitti ostaneensa sen 10,000 XNUMX bahtilla Internetistä. Mitä tulee veitseen, hän väitti, että se kuului nimettömälle Boltin kuljettajalle Pattayassa. Sirichai sanoi kantaneensa asetta itsepuolustukseen.

Mies ja hänen ryhmänsä ovat oikeudenkäynnissä.

Nämä tarkastuspisteet seuraavat Pattaya Beachillä äskettäistä tapausta, jossa mies löi tyttöystäväänsä ja ammuttiin ilmaan, kuten tässä näkyy.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.