Aseella aseistettu mustasukkainen poikaystävä hyökkäsi Pattaya-naiseen Pattaya Beachillä

Pattaya -

Hänen aseita käyttävä poikaystävänsä hyökkäsi thaimaalaisen naisen kimppuun Pattaya Beachillä varhain tänä aamuna. Epäillyn kerrotaan yrittäneen avata tulen ihmisiä kohti, mutta onneksi ei satuttanut ketään, koska hänen aseensa oli jumissa.

Uhri, 20-vuotias Pornchalita Prakaisri, sai haavan otsaansa, nenän murtuman ja oikean kätensä sormenmurtuman. Häntä auttoivat Sawang Boriboonin pelastajat ja Pattayan poliisi kello 4 aamulla tänä aamuna, maaliskuun 13. päivänä, sen jälkeen kun hänen tuntematon poikaystävänsä hyökkäsi hänen kimppuunsa, Pornchalitan ystävät kertoivat Pattaya Newsille.

Uhri kuljetettiin Pattaya Beachiltä läheiseen sairaalaan lääkärinhoitoon. Hänen ystävänsä, jotka pyysivät olemaan paljastamatta henkilöllisyyttään, kertoivat Pornchalitan ja heidän hengaaneen rannalla, kun uhrin poikaystävä ja 4-5 muuta miestä lähestyivät heitä.

Poikaystävän kerrotaan uhkaavan naisen ystäviä olemaan puuttumatta asiaan, ennen kuin hän veti pistoolinsa esiin ja löi tyttöystäväänsä aseella kasvoihin. Kun Pornchalitan ystävät sitten yrittivät lopettaa väkivallan, asetta käyttävän miehen kerrottiin ampuvan heihin, mutta onneksi ase juuttui.

Turhautunut poikaystävä ja hänen kohorttinsa pakenivat sitten moottoripyörillään, mutta ennen kuin he poistuivat paikalta, he onnistuivat ampumaan yhden luodin taivaalle, uhrin ystävät kertoivat.

Pornchalitan lausunnon mukaan hän ja epäilty olivat olleet pitkään riitautuneet ja asuneet erillään. Epäilty tapasi hänet sattumalta rannalla ja yritti jatkaa riitaa ennen kuin suuttui ja lopulta loukkasi häntä.

Tapaus aiheutti paniikkia sekä ulkomaisissa että thaimaalaisissa rantavierailijoissa, sillä alueella oli ampumishetkellä vielä ruuhkaa ja poliisiaseman sijainti lähellä.

Pattayan poliisi keräsi tapahtumapaikalta yhden luodin todisteeksi ja tarkastelee CCTV-materiaalia saadakseen kiinni syyllisen, jota he eivät heti tunnistaneet meneillään olevan tutkinnan vuoksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.