PÄIVITYS: Thaimaan Berserk-poliisi pidätettiin lopulta tuntikausien jälkeen

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Asemieheksi muuttunut poliisitarkastaja, joka ampui toistuvasti aseensa asuinalueella Bangkokin Sai Mai -kaupunginosassa eilisestä lähtien, on vihdoin saatu kiinni tuntikausien välikohtauksen jälkeen.

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaan erikoishaarapoliisin jäsen, jolla on raportoitu mielenterveysongelmista, meni sekaisin ja ampui useita laukauksia asuinalueellaan Bangkokin Sai Mai -alueella pelottaen naapureita.

Nyt päivitykseemme:

Poliisit ovat eristäneet Bangkokin pohjoispuolella sijaitsevan Soi Jiramakornin eilisestä maaliskuun 14. päivästä lähtien, kun miespoliisi yhtäkkiä sekaantui ja ampui useita laukauksia asuinalueella.

Poliisiksi muuttunut mies on tunnistettu Poliksi. Everstiluutnantti Kitikarn Sangbun, 51, poliisin erityisosaston tiedusteluyksikön tarkastaja. Poliisikommandot ja SWAT-virkailijat kiersivät hänen taloaan ja olivat käyttäneet kyynelkaasua ja temppukranaatteja yrittääkseen alistaa miehen sen jälkeen, kun useat neuvotteluyritykset olivat olleet turhia.

Keskiviikkona 15. maaliskuuta Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat, että poliisi ampui yhtä SWAT-upseeria päähän, mutta luoti ei tunkeutunut hänen kypärään. Lehdistöaikaan mennessä ei ole kerrottu loukkaantumisista tai kuolemantapauksista.

Sai Main poliisipäällikkö Rangsan Sornsing sanoi, että Kitikarnilla on ollut mielenterveysongelmia. Hän alkoi ampua käsiaseensa talostaan, kun hänen työtoverinsa yrittivät viedä hänet sairaalaan hoitamaan mielenterveysongelmiaan, kun hän ei ollut tullut töihin päiviin.

Kun hänen kollegansa saapuivat ambulanssilla, poliisi ampui laukauksia ovesta, jolloin miehistö ryntäsi turvaan.

Kitikarnin naapurit paljastivat usein kuulleensa hänen joutuneen riitaan jonkun kanssa puhelimessa ja toisinaan hän ampui laukauksia ilmaan aiheuttaen paniikkia naapurustossa. Hänen motiivinsa on edelleen epäselvä.

Viimeisimmän raportin mukaan epäilty on pidätetty tänään kello 2:XNUMX aikoihin sen jälkeen, kun hän hyppäsi kotinsa ikkunasta yrittääkseen paeta. Hänet kuljetettiin kiinnioton jälkeen sairaalaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.