Thaimaan poliisi suuttuu, sano silminnäkijöitä ja ampuu useita luoteja Bangkokin asuinalueella

KUVA: Khaosod English

Kansallinen -

Todistajien mukaan Thaimaan erikoishaarapoliisin jäsen, jolla on raportoitu mielenterveysongelmista, meni sekaisin ja ampui useita laukauksia asuinalueellaan Bangkokin Sai Mai -alueella pelottaen naapureita.

Meneillään oleva tapaus tapahtui Bann Mong Konin alueella Soi Jirama-kornissa tänään 14. maaliskuuta. Väkivaltainen poliisi, joka on thaimaalaisen median mukaan erikoishaarapoliisin jäsen, ampui yhtäkkiä aseestaan ​​useita kertoja naapurustossa.

Sai Main poliisiaseman poliisit ryntäsivät alueelle ja eristivät sen kansalaisilta ja toimittajilta. Epäilty on lehdistön ajan piiritetty, eikä hänellä ole toistaiseksi tietoa loukkaantumisista.

Neuvotteluyritykset poliisin kanssa ovat thaimaalaisen median mukaan epäonnistuneet. Pol. Eversti Rangsan Sornsing, Sai Main poliisiaseman komentaja, paljasti, että poliisin naapurit kertoivat hänelle, että poliisilla on mielenterveysongelma.

– Tällä hetkellä virkamiehet eristävät aluetta ja neuvottelevat miehen kanssa luovuttamisesta. Tapahtuman aiheuttamista loukkaantumisista tai kuolemantapauksista ei ole vielä raportoitu”, johtaja sanoi.

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.