Thaimaalainen nainen pelastettiin sen jälkeen, kun hänen korealainen poikaystävänsä väitetysti hyökkäsi ja pidätti hänet Pattayalla

Pattaya -

Thaimaalainen nainen on pelastettu sen jälkeen, kun hänen korealainen poikaystävänsä väitetään hyökänneen hänen kimppuunsa ja pidättäneen hänet Pattayalla.

Banglamungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 5 sunnuntaina (00th) asuntohuoneistossa Nakluassa.

Poliisi, pelastusryhmät ja Pattaya News saapuivat asuntoon pian uhrin ystävän soittojen jälkeen. SEUNG HAK CHEON, 40, Korean kansalainen, ja hänen thaimaalainen tyttöystävänsä Ms. A., (nimi salattu, koska hänen epäillään olevan perheväkivallan uhri) 27, olivat huoneessa. Mr. Cheon kieltäytyi avaamasta ovea poliisille tai pelastustyöntekijöille. Huoneen omistajaan otettiin yhteyttä ennen kuin pelastusryhmät saivat luvan murtaa ovi.

A:n tuntematon ystävä, joka soitti poliisille, sanoi, ettei hän voinut ottaa yhteyttä ystäväänsä neljään päivään. Tänään, 12. maaliskuuta, rouva A vastasi ystävälleen LINE-chatissa, että hän oli pidätettynä, hänen kimppuunsa ja hän tarvitsee apua. Hänen korealainen poikaystävänsä oli viestin mukaan uhannut hyökätä hänen kimppuunsa uudelleen lyötyään häntä aiemmin. Maahan valmistettiin ilmapelastussänky, koska pelastusryhmät pelkäsivät, että Apinya putoaa alas huoneesta.

Pelastusryhmät mursivat oven ja rouva A löydettiin loukkaantuneena sisältä. Banglamungin poliisin mukaan huoneesta löydettiin myös huumeita ja huumetarvikkeita. Hänet ja hänen korealainen poikaystävänsä vietiin Banglamungin poliisiasemalle tekemään lisäselvityksiä ja poliisia ja valmistautuivat nostamaan useita syytteitä Cheonia vastaan, joka ei vastannut kysymyksiin paikan päällä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.