Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Tuk Tuk -kuljettaja hyökkää turistien kimppuun, kesä alkaa virallisesti ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 27. helmikuuta 2023 sunnuntaihin 5. maaliskuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan hallitus tekee yhteistyötä Netflixin kanssa kehittääkseen luovan matkaoppaan, joka edistää matkailua ja houkuttelee lisää turisteja vierailemaan maassa risteilyalusten kautta, hallitus sanoi.                                                                                                          Hallitus on myös ajanut kulttuurimatkailua ja elokuvateollisuutta edistämään matkailua ja pehmeää valtaa.

  2. Thaimaan poliisin yhdistetty ryhmä teki tiistaina 28. helmikuuta ratsian varastoon Nakhon Chaisin alueella Nakhon Pathomin maakunnassa ja takavarikoi 10 miljoonan bahtin arvosta väärennettyjä autonosia. Tilan omisti kiinalainen liikemies, sanoi varaston thaimaalainen talonmies.

24-vuotias tuntematon mies väitti poliisille, että kiinalainen liikemies nimeltä "Liu Dehua" oli palkannut hänet huolehtimaan varastosta ja tavaroista.

3. TukTuk-taksinkuljettaja hyökkäsi ulkomaalaisen turistin kimppuun lähellä Khao San Roadia liikenneonnettomuuden jälkeen.

Bangkokin poliisi yrittää ottaa yhteyttä kolmeen asiaan liittyvään henkilöön lisätutkimuksia varten.

4. Thaimaan kesä alkoi virallisesti sunnuntaina (5th). Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan kesäkauden odotetaan päättyvän toukokuun puolivälissä.

TMD:n mukaan Thaimaan talvi päättyy ja kesäkausi alkaa sunnuntaina (5th).

5. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien entinen poliisi pidätettiin Phanganin saarella, koska hänen epäillään syyllistyneen tuhopolttoon Samuin saarella Surat Thanissa.

Samuin poliisin mukaan uhri ja epäilty olivat työskennelleet yhdessä käytettyjen autojen kaupassa ennen kuin heillä oli henkilökohtaisia ​​konflikteja, jotka johtivat tuhopolttoon.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.