PÄIVITYS: Polttopoltosta epäilty, joka sytytti tuleen Pattaya Secret Beachilla, pidätettiin

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti eilen tuhopoltosta epäillyn kambodžalaisen, joka poltti Pattaya Secret Beachillä varastoituja kalastajien kalastusvälineitä.

Ensin edellinen tarinamme:

Tällä viikolla ilmoitettiin tulipalosta yhdellä Pattayan tuntemattomalla ranta-alueella. Asukkaat epäilivät, että kyseessä oli tuhopoltto.

Nyt päivitykseemme:

Poliisin tutkinta epäillyn tuhopolton jälkeen rannalla Pattayan Soi Naklua 18:ssa johti kambodžalaisen miehen pidätykseen, joka tunnistettiin vain Mr. Ra, 30, maaliskuun 1. päivänä.

Polin mukaan. Everstiluutnantti Thananon Atiphansi, Pattayan poliisiaseman upseeri, epäilty oli kulkuri. Hänet pidätettiin väliaikaisesta turvakodista metsässä lähellä tapahtumapaikkaa. Aluksi herra Ra kiisti edelleen syytteet tuhopoltosta, mutta everstiluutnantti Thananon kertoi The Pattaya Newsille, että hänellä oli vankkaa näyttöä häntä vastaan.

Yksi todisteista sisälsi erottuvia mustia kiviä, jotka löydettiin tapahtumapaikalta ja epäillyn repun sisältä, poliisi sanoi. Muita todisteita olivat kaasusylinterin kansi ja kaksi sytytintä. Kambodžalainen kulkuri tallentui myös CCTV-kameroihin kävelemässä lähellä rantaa.

Epäilty on vangittuna poliisiasemalla oikeuskäsittelyn aikana.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.