Pattayan "Secret" Beachillä raportoitu tulipalo, ja asukkaat epäilevät tuhopolttoa

Pattaya -

Tällä viikolla ilmoitettiin tulipalosta yhdellä Pattayan tuntemattomalla ranta-alueella. Asukkaat epäilivät, että kyseessä oli tuhopoltto.

Ranta sijaitsee osoitteessa Soi Naklua 18. Sitä käytetään pääasiassa kalastajien kalastusvälineiden, pöytien ja tuolien säilytykseen, jotka kuuluivat merelle lähteneiden ja alueelle myymään saaliinsa palanneille kalastajille, asukkaat kertoivat Pattaya Newsille.

Palo syttyi kello 3-4 välillä maanantai-iltana 27. helmikuuta. Se oli polttanut joitakin kalastusvälineitä ja kalastajien työvälineitä.

41-vuotias kalastaja Teeraphat Iampinyo kertoi Pattaya Newsille, että tulipalo sai alkunsa kalastusverkkojen varastoalueelta. Hän sanoi, että tulipalo oli ehdottomasti tuhopoltto, koska kaksi tuntematonta ihmistä oli havaittu kävelemässä alueella ennen tapahtumaa.

"Täällä ei ollut koskaan tapahtunut tulipaloa. Olimme erittäin onnekkaita, että palokunta reagoi nopeasti tulipaloon ja sai sen sammutettua ennen kuin suurempia vahinkoja sattui”, Teeraphat sanoi.

Kukaan ei loukkaantunut palossa. Paikallinen kalastaja lisäsi olevansa vaikeuksissa, koska hänellä ei nyt ole välineitä jatkaakseen toimeentuloa, koska suurin osa niistä on tuhoutunut tulipalossa. Kokonaisvahingot olivat hänen mukaansa yli 300,000 XNUMX bahtia.

Pattayan lainvalvontaviranomaiset tutkivat palon syytä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.