Pattaya Indian Association kehottaa pormestaria isännöimään Major Holi -festivaalin lähellä Pattaya Beachia

Pattaya -

Pattaya Indian Association ja Domestic Tourism Association tapasivat Pattayan pormestarin kehottaakseen häntä isännöimään "Happy Holi Festival of Colors in Pattaya Thailand" eli Intian Songkran.

Tiistaina, helmikuun 28. päivänä, järjestöt neuvottelivat Pattayan pormestarin Poramase Ngampichesin kanssa ehdottaakseen ideaansa matkailun herättämiseksi sen jälkeen, kun turistien, erityisesti intialaisten, määrä alkoi nousta nopeasti pandemian jälkeen.

Sukraj Singh Kalran johtama Pattaya Indian Association ilmoitti, että hän halusi käyttää Pattaya Beachin lähellä olevaa kenttää isännöidäkseen niin kutsumansa "Intian Songkran" -festivaalin tai "Happy Holi Festival of Colors Pattaya Thailand" -festivaalin.

Hänen mukaansa Intian Songkran sisältää kulttuuritoimintaa intialaisen elämän kauneuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi. Aamulla sunnuntaina 11. maaliskuuta järjestetään hauska ja värikäs festivaali, jossa on seremonia, jossa koristellaan alttari palvontaa varten. Krishna.

Sitten iltapäivällä ja illalla on ruoka- ja juomakojuja, valo- ja ääninäytöksiä sekä väriroisketapahtuma, jossa osallistujat voivat heittää tai suihkuttaa värikästä jauhetta tai vettä toistensa päälle luoden leikkimielisen ja eloisan tunnelman, joka muistuttaa tulevaa. Songkran päivä.

Vastauksena ehdotukseen Poramase sanoi pyytävänsä lupaa Intian Songkranin pitämiseen Chonburin kuvernööriltä ja lisäsi, että tapahtuma oli hyvä idea ja auttaisi suuresti vahvistamaan Pattayan suhdetta Intiaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.