Se on virallinen, Pattayan Songkran-päivä 19. huhtikuuta, vuoden suurin ja kostein juhla, Returns

Pattaya, Thaimaa -

Pattayan suurin ja kosteimmat juhlat palaavat virallisesti ensimmäistä kertaa neljään vuoteen Covid-19-pandemiarajoitusten vuoksi.

Songkran, joka tavalla tai toisella kestää Pattayassa todennäköisesti hieman yli viikon, huipentuu tavalliseen tapaan ennen Covidia Wan Laiiin eli "Big Dayhin" 19. huhtikuuta 2023. Tämä on ilman epäilystäkään, Pattayan suurin ja kostein juhla, mutta myös polarisoiva erityisesti monille ulkomaalaisille, kun sadat tuhannet kotimaiset ja ulkomaiset matkailijat kokoontuvat Pattayalle.

Songkrania, thaimaalaista uutta vuotta, joka tunnetaan myös vesijuhlana, ei ole järjestetty täysimääräisesti vuoden 2019 jälkeen pandemiarajoitusten vuoksi muiden kuin perinteisen ja uskonnollisen toiminnan vuoksi. Vaikka suuri helpotus monille lukijoillemme, jotka eivät pidä vedestä ja väkijoukosta, matkailuala on kaiken kaikkiaan kaivannut festivaalin paluuta.

Tänä vuonna tämä toive toteutuu, sillä Keski-Pattaya on yksi ensimmäisistä, joka ilmoittaa suuret Songkran Day -juhlat, jotka lupaavat suuria musiikkitaiteilijoita ja tapahtumia. Tietysti, Maailman suurin hip hop- ja rap-festivaali Rolling Loud on myös kaupungissa 13.-15. huhtikuuta, Thaimaan virallisilla lomapäivillä. Tässä nähdään suuria artisteja, kuten Cardi B, Travis Scott, Chris Brown ja kymmeniä muita Pattayan alueella.

Pattaya juhlii Songkrania myöhemmin kuin muualla maassa, lähinnä matkailun edistämiseksi. Pitkän tauon vuoksi matkailuanalyytikot ennustavat väkijoukkojen suhteen mahdollisesti kaikkien aikojen suurimman Songkranin. Tämä saa tietysti monet ulkomaalaiset pakenemaan Pattayasta alueella, jota paikalliset asukkaat usein kutsuvat Silly Seasoniksi.

Nähdään huhtikuussa saapuville ja niille, jotka eivät ole faneja, voi olla aika etsiä nopeaa lomaa alueelta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/