Katsaus Pattayan ja Thaimaan tulevaan viikkoon Uutiset: 6,000 XNUMX Yhdysvaltain sotilasta saapuu Pattayan alueelle, musiikkifestivaaliin ja muihin…

Seuraavassa on säännöllinen julkaisumme, jossa korostamme suurimmat tarinat ja tapahtumat seuraavan viikon aikana Pattayassa ja Thaimaassa.

Tällä viikolla käsittelemme 26-2023.

Ensi viikolla järjestetään kaksi suurta tapahtumaa, joista sekä turistien että entisten matkustajien tulisi olla tietoisia Pattayalla ja sen ympäristössä.

Ensinnäkin, virallisesti helmikuun 28. päivästä melkein maaliskuun puoliväliin alkava Cobra Gold -tapahtuma, joka näkee lähes 6,000 19 Yhdysvaltain sotilasta Itä-Thaimaassa ja Pattayassa ja sen ympäristössä. Tämä on Thaimaan ja Yhdysvaltain armeijan yhteinen sotaharjoitus, joka on ollut jo vuosia ja jossa on mukana myös monia muita liittoutuneita maita. Tämä on ensimmäinen täysi Cobra Gold sitten ennen Covid-XNUMX-pandemiaa viime vuosien rajoitusten ja määräysten vuoksi.

Itse asiassa se on suurin määrä yhdysvaltalaisia ​​sotilaita, jotka ovat vierailleet Cobra Goldissa yli kymmeneen vuoteen, Yhdysvaltain armeijan virkamiesten mukaan.

Ja kyllä, ennen kuin lukijamme kysyvät, monet sotilaat saavat vapauden ja vapaa-ajan Pattayassa, mutta he ovat monien sääntöjen ja Shore Leave Guardin (SLG) ja muiden valppaana silmän alaisena. Terävänäköiset paikalliset asukkaat ovat jo havainneet Yhdysvaltain armeijan korkeiden virkamiesten ryhmiä, jotka tutkivat aluetta ja varmistavat, että asiat ovat turvallisia saapuville sotilaille, kuten tässä kuvattiin.

Toiseksi ensi viikolla alkaa kuukauden mittainen musiikkifestivaali, jonka odotetaan houkuttelevan kymmeniä tuhansia kotimaisia ​​turisteja Pattayalle festivaaleille, jotka järjestetään joka viikonloppu paikallisilla rannoilla.

Festivaali on siunaus paikalliselle matkailutaloudelle, mutta joillekin entisille matkailijoille se on piikki, koska festivaalien viikonloppuisin on määrä sulkea useita teitä. Esimerkiksi ensi viikonloppuna festivaali järjestetään 4. ja XNUMX. maaliskuuta kolmella lavalla Pattaya Beachillä ja suljetaan liikenne joka päivä kello XNUMX:sta puolenyön jälkeen.

varten lisätietoja musiikkifestivaalista napsauta tai napauta tästä. Festivaali on ilmainen!

Turvallista ja mukavaa viikkoa!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/