Pattaya Music Festival 2023 lehdistötilaisuus pidettiin ja julkistettiin virallisesti

Pattaya -

Pattayan musiikkifestivaali on virallisesti julkistettu, ja se järjestetään joka viikonloppu ensi kuussa.

Lehdistötilaisuus pidettiin eilen (24th) Central World -tavaratalossa Bangkokissa Pattayan kaupunginjohtajan Poramese Ngampichetin johdolla.

Pormestari Poramese kertoi Pattaya Newsille, että Pattaya Music Festival 2023 järjestetään "Sound on the Sand" -konseptin alla ja suurin modernin musiikin festivaali rannalla. Neljän viikon musiikkifestivaali järjestetään joka viikko ensi kuun perjantaina ja lauantaina.

Ensimmäinen viikko maaliskuuta 3rd maaliskuuhun 4th tulee kolme vaihetta North Pattaya Beachillä (Dusit Thani Curve), Pattaya Beachillä lähellä Soi 6:ta ja Central Pattayassa (vastapäätä Central Pattayan tavarataloa)

Toinen viikko maaliskuuta 10th maaliskuuhun 11th on yksi vaihe Jomtien Beachillä (Kra Tueng Thong -temppelin edessä).

Kolmas viikko maaliskuuta 17th maaliskuuhun 18th Pohjois-Pattaya Beachillä (Dusit Thani Curve) ajetaan yksi vaihe.

*** 18. maaliskuutath on vaihe Koh Larnilla Samae Beachillä.

Neljäs viikko maaliskuusta 24 alkaenth maaliskuuhun 25th Pohjois-Pattayan rannalla (Dusit Thani Curve) on yksi vaihe.

Pormestari Poramese kertoi Pattaya Newsille, että Pattaya Music Festival esittelee monia kuuluisia laulajia ja bändejä ja jatkuu useita tunteja. Tämä on Thaimaan suurin ilmainen konsertti. Pattaya Music Festival on järjestetty säännöllisesti vuodesta 2002 lähtien. Festivaali on lisännyt Pattayan, Chonburin ja Thaimaan taloutta ja matkailua.

Festivaalin aikana tulee 12 bussia auttamaan palvelukävijöitä matkustamaan liikenneruuhkien vähentämiseksi. Pattaya Beach Road on tilapäisesti suljettu klo 4–00 festivaalin ensimmäisen viikonlopun aikana ensi viikolla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.