PÄIVITYS: Pattaya Gunman joka ampui korealaisen miehen antautui, sanoo sen olevan itsepuolustus

Pattaya -

Asemies, joka ampui korealaista yrittäjää Pattayalla jalkaan, ilmoittautui poliisiasemalle väittäen tehneensä sen itsepuolustukseksi. Epäilty myös pyysi anteeksi toiselta thaimaalaiselta uhrilta, joka joutui vahingossa iskuun.

Ensin edellinen tarinamme:

Korean kansalaista, joka omistaa paikallisen yrityksen Pattayalla, ammuttiin jalkaan, kun kerrottiin aiheuttaneen häiriön päihtyneenä.

Nyt päivitykseemme:

Epäilty oli tunnistettu herra Komkrit Ritchuai, 37-vuotias Thaimaan kansalainen. Mies asianajajansa mukana antautui Pattayan poliisiasemalle pian sen jälkeen, kun Pattayan maakunnan tuomioistuin antoi hänestä pidätysmääräyksen 22. helmikuuta murhan yrityksestä, aseen ampumisesta julkisesti ja omaisuusvahingon aiheuttamisesta.

Komkritin kerrotaan ampuneen kaksi laukausta Korean kansalaiseen, herra Namiliin, sen jälkeen kun ulkomaalainen häiritsi hänen ruokailuaan Pattaya Third Roadin ravintolassa. Uhri oli tuolloin humalassa ja meluisa. Yksi laukaus osui kuitenkin vahingossa thaimaalaisen ohikulkijan jalkaan.

Ammuskelija ilmoittautui eilen Pattayan poliisin painostuksen jälkeen. Hän myös luovutti poliisille pistoolin, jolla hän ampui uhria.

Komkritin kerrotaan tunnustaneen, että korealainen uhri aikoi hyökätä hänen kimppuunsa, joten hän ampui aseensa maahan estääkseen uhria etenemästä häntä kohti. Laukaukset osuivat kuitenkin valitettavasti uhria jalkaan ja toista thaimaalaista miestä.

Epäilty sai useita syytteitä. Hän pyysi anteeksi thaimaalaiselta ohikulkijalta loukkaantumistaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.