Väitetty päihtynyt korealainen yrittäjä ammuttiin kiistan jälkeen Pattaya-ravintolassa

Pattaya -

Korean kansalaista, joka omistaa paikallisen yrityksen Pattayalla, ammuttiin jalkaan, kun kerrottiin aiheuttaneen häiriön päihtyneenä.

Kello 4 aamulla tänä aamuna 22. helmikuuta Pattayan poliisi ja Sawang Boriboonin pelastuspalvelut ryntäsivät auttamaan kahta uhria, jotka saivat ampumavamman, joista toinen oli korealainen mies. Ammuskelu tapahtui Isaan-ravintolassa nimeltä "Saep Sadung Lin", joka sijaitsee Pattaya Third Roadilla Banglamungin alueen Nongpruen osa-alueella.

Viranomaiset löysivät kaksi uhria: Thanawat S., 25-vuotias Thaimaan kansalainen, ja hra Namil K., 47-vuotias Korean kansalainen. Mr. Thanawatia ammuttiin vasempaan jalkaan ajaessaan moottoripyörää ja hän kaatui toisen luodin osuessa hra Namiliin oikeaan jalkaan aiheuttaen voimakasta verenvuotoa. Pelastajat toimittivat molemmat uhrit lähimpään sairaalaan.

Pattayan poliisi tutki ravintolan ja löysi kaksi 9 mm:n luotia, jotka he pitivät todisteena.

Nimeään julkistamatta pyytäneen silminnäkijän mukaan korealainen mies oli humalassa ja häiritsi ravintolassa syövää, tuntematonta epäiltyä huutamalla äänekkäästi.

Epäilty raivostui ja sanoi: "Varoitin sinua" ennen kuin hän veti esiin aseensa ja ampui satunnaisesti kaksi laukausta. Ensimmäinen laukaus osui korealaiseen uhriin, mutta toinen valitettavasti osui ohi ajavaan thaimaalaiseen mieheen, joka ei ollut osallisena tapahtumassa, silminnäkijä kertoi The Pattaya Newsille. Epäilty pakeni tapahtuman jälkeen.

Samaan aikaan Pattayan poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että herra Namil on lähellä olevan kannabiskaupan omistaja. Hänen kauppansa on aivan Isaan-ravintolan vieressä, jossa hänet ammuttiin. Viranomaisten mukaan mies vieraili Pattayan poliisiasemalla tehdäkseen valituksen läheisen apteekin omistajasta, jonka kerrottiin antaneen koiriensa ulostaa alueella ja haukkua äänekkäästi.

Poliisi ei kuitenkaan esittänyt huomautuksia, että huumekaupan omistaja voisi olla yhteydessä ampumiseen.

Tuntematon ampuja on edelleen vapaana lehdistön ajan. Poliisi tutkii CCTV-materiaalia löytääkseen hänet. He olettavat, että epäilty saattoi vain olla vihainen korealaiselle miehelle vahingon aiheuttamisesta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.