Pattayan apulaispormestari vierailee ja kertoo Pattaya Beachin rakennustöistä

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai vieraili käynnissä olevassa jalkakäytäväkehitysprojektissa Pattayan rantapuolella.

Vierailu tapahtui eilen 16. helmikuuta klo 1. Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai kertoi The Pattaya Newsille, että jalkakäytäväprojekti on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen: A, B ja C. Jalkakäytävä on kaksi kilometriä pitkä, ja se kattaa ranta-alueen Dusit Curvesta Walking Streetiin.

A-vyöhyke, joka on Dusitista noin Soi 6:een, on kuukauden päässä täydellisestä valmistumisesta, kun taas B-vyöhyke, joka käsittää Beach Roadin keskiosan lähellä Soi 6:ta noin Mike-ostoskeskukseen, on rakennusvaiheessa. apulaiskaupunginjohtajalle. Hän sanoi, että työntekijät siirtyvät C-vyöhykkeelle, lähellä Walking Streetiä ja alueelle, joka todennäköisimmin vaikuttaa liikenteeseen, vasta sen jälkeen, kun A- ja B-vyöhykkeet ovat täysin valmiit, jotta minimoitaisiin jalankulkijoihin kohdistuvat vaikutukset.

Hankkeen tarkoituksena on myös laajentaa Beach Roadia niin, että sinne voidaan pysäköidä noin 100 uutta autoa, hän sanoi.

Kuitenkin, kunnes projekti on valmis, jonka valmistumispäivämäärää ei tällä hetkellä ole varmaa, rantatiellä pysäköinti rannan puolella on peruutettu 1. maaliskuuta alkaen, kuten olemme aiemmin raportoineet täällä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.