Pattayan bussit ja veneet siirtyvät Bali Hain laiturille, pysäköinti kielletty rannan puolella

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches ja kaupungin viranomaiset tapasivat keskiviikkona keskustelemaan uusista pysäköintipaikoista sen jälkeen, kun pysäköinti Pattaya Beachin puolella on tarkoitus kieltää 1. maaliskuuta alkaen.

Helmikuun 15. päivänä pormestari ilmoitti sosiaalisessa mediassa palaavansa pysäköintikielto Pattayan rannalla tien 1. maaliskuuta alkaen vastauksena lisääntyviin liikenneongelmiin.

Pormestari kertoi löytävänsä uusia pysäköintipaikkoja turisteille, joihin saattaa sisältyä pysäköintipaikka Etelä-Pattayan jätevedenpuhdistamolla lähellä Walking Streetiä.

Pormestarin mukaan ihmiset pääsivät helposti Walking Streetille ja Bali Hai Pier -laiturille tästä paikasta.

Pysäköintikielto, joka tulee voimaan 1. maaliskuuta, koskee myös busseja ja veneitä, Poramase sanoi ja lisäsi, että niiden on siirrettävä Bali Hain laiturille. Veneet eivät enää saa noutaa asiakkaita suoraan rannalta, ja kiertoajelubussien tulee jättää ja noutaa matkustajia vain Bali Hain laiturilta.

Pormestari tiedottaa virallisesti yleisölle ja turisteille tästä muutoksesta myöhemmin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.