Kaksi ilotulitusmyyjää pidätettiin Pattaya Beachillä

KUVA: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Pattaya -

Pattayan viranomaiset ja poliisi ottivat kiinni kaksi ilotulitteiden myyjää lähellä ranta-aluetta aikaisin tänä aamuna 5. helmikuuta.

Kahden epäillyn henkilöllisyydet salattiin tutkinnan ajaksi.

Heidät pidätettiin erityyppisten sähinkäisten kanssa. Epäillyt väittivät tarvitsevansa rahaa perheidensä elättämiseen. Sen kuultuaan viranomaiset neuvoivat heitä etsimään erilaista työtä sanoen, että ilotulitus aiheutti paljon ongelmia asukkaille ja turisteille.

Kaksi epäiltyä vapautettiin oikeudenkäynnin päätyttyä.

28. tammikuuta 2023 Pattayan ja Na Jomtienin viranomaiset ryhtyivät kumppanuuteen tukahduttaakseen laittomat ilotulitusvälineet ja taivaslyhtymyyjät Jomtien Beachillä. Kymmeniä ilotulitteita ja lyhtyjä takavarikoitiin, ja monet myyjät pidätettiin ja heille annettiin varoituksia.

Pattayan pormestari Poramese Ngampiches julkaisi myös lausunnon, jossa hän kehotti turisteja ja asukkaita olemaan ostamatta ilotulitteita tai taivaslyhtyjä, koska ne voivat häiritä asukkaita ja aiheuttaa tulipaloja.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.