Pattayan ja Jomtienin virkamiehet rikkoivat ilotulitteita ja taivaan lyhtyjä Jomtienin rannoilla

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan ja Na Jomtienin viranomaiset ovat tehneet yhteistyötä torjuakseen laittomia ilotulitusvälineitä ja lyhtymyyjiä Jomtienin rannoilla, erityisesti rantojen eteläpäässä.

Tukahduttaminen seurasi paikallisten asukkaiden ja vahtikoirien sosiaalisen median ryhmien valituksia, joiden mukaan ilotulitteet ja lyhdyt ärsyttivät alueen asukkaita, häiritsivät nukkumista ja rentoutumista yrittäviä ihmisiä ja mahdollisia tulipalovaaroja.

Valitusten jälkeen kaupungin viranomaiset menivät Na Jomtienin rannoille tänä viikonloppuna ja löysivät useita myyjiä, joista monet yrittivät nopeasti teeskennellä tavallisina rannalla kävijöinä ja jopa haudata ilotulitteitaan nähdessään virkamiesten lähestyvän.

Jomtienin ja Pattayan viranomaiset ovat kuitenkin yksimielisiä sanoessaan, että laittomien ilotulitteiden myynti on rantojen sääntöjen vastaista, ja takavarikoivat kymmeniä ilotulitteita ja taivaslyhtyjä. He myös pidättelivät myyjiä ja varoittivat heitä tiukasti, etteivät he myy laittomia tuotteita uudelleen tai uhkaavat mahdollisia tiukkoja laillisia rangaistuksia ja jopa mahdollista vankeutta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/