Pattaya-ravintolan väitetään tunkeutuvan Na Jomtien Beachiin, mikä saa ankaraa kritiikkiä

Pattaya -

Pattayan asukkaat ja verkkovieraat olivat närkästyneitä sen jälkeen, kun kuuluisa rannalla sijaitseva ravintola laittoi Na Jomtien Beachille tuoleja ja pöytiä vastaanottamaan asiakkaita.

Kuvat asianomaisesta rantaravintolasta, jossa noin 30 pöytä- ja tuolisarjaa oli sijoitettu Jomtien Beachille, levisivät viruksen jälkeen Pattaya Watchdog -sivun Facebookissa 5. helmikuuta.

Pöydät peitettiin sinisellä ja tuolit valkoisella kankaalla. Joukko asiakkaita nähtiin chillailemassa ja syömässä rannalla, mikä sai Pattayan asukkailta ja nettiläisiltä laajaa kritiikkiä. Ravintolan nimi salattiin kuitenkin odotettaessa Na Jomtienin lainvalvontaviranomaisten täydellistä virallista tutkintaa.

Jotkut ihmiset sanoivat, että ravintola oli toiminut rannalla yli kuukauden ja lisäsi, että se oli laitonta, koska ranta oli rajoitettu vain julkiseen käyttöön. Thaimaan rantoja pidetään julkisena maana, ja usein keskustellaan ranta-alueille rakennettujen ja sijaitsevien rakennusten tunkeutumisesta.

Netizens kertoi myös, että ravintolalla oli etuoikeus pieniin myyjiin nähden, jotka olivat aiemmin olleet kiellettyjä rannalla toimimasta ja muuttaneet.

Kesäkuun 21. päivänä Na Jomtienin kunnanviraston virkamiehet pystyttivät rannalle suuren kyltin, joka kieltää ruoan tai juomien myynnin Jomtien Beachille, kävelytielle ja rantatielle, jossa sanottiin, että ne ovat vain julkiseen käyttöön.

Kyltti sanoi, että ranta-alueen tunkeutuminen tai valtaaminen henkilökohtaiseen tarkoitukseen ilman lupaa on maalain 9 §:n ja 108 §:n tai siisteys- ja järjestyslain 38 §:n mukaista rikkomista.

Rikollisia kohtaa merkin mukaan tiukat oikeustoimet, mutta jää nähtäväksi, ryhdytäänkö toimenpiteisiin.

Markkinat ja myyjät rannalla vuonna 2022 saivat vilkasta liikennettä ja kiitosta turisteilta, mutta suuttivat paikalliset asukkaat ja aiheuttivat pitkän välikohtauksen molempien osapuolten välillä ennen kuin rantatori suljettiin ja myyjät muuttivat uusille markkina-alueille, kuten Big Marketille Rescue Coffeen lähellä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.