Uusien markkinoiden katukauppiaat palauttavat Na Jomtien Beachin eloisuuden

KUVA: Sanook

Pattaya -

Katukauppiaat palauttivat eloisuutensa Na Jomtien Beachille sen jälkeen, kun heidän annettiin avata liiketoiminta uudelleen, mutta eri tilassa.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat eilen 2. elokuuta vilkkaasta ilmapiiristä Na Jomtien Beachillä, jossa monet rannankävijät istuvat tuulisella rannalla ja vaeltajien rivit katukauppiaiden edessä, jotka olivat juuri palanneet töihin.

KUVA: Sanook

Myyjät, joita oli estetty pystyttämästä kojujaan rannan viereen pidätysuhka Pattayan ja Na Jomtienin viranomaiset 27. kesäkuuta, oli vihdoin voinut avata uudelleen, mutta uudella katumarkkinoilla Na Jomtien Beachin vastakkaisella puolella osoitteessa Soi Jomtien 16, vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta.

KUVA: Sanook

Kuten Pattayan viranomaiset lupasivat löytää optimaalisen ratkaisun kiellon piiriin kuuluville myyjille, myyjät voivat nyt myydä näillä markkinoilla joka päivä klo 5-11 ilman, että heidän tarvitsee rullata jalkakäytävällä. Viranomaiset ilmoittivat tarkastavansa rantaa säännöllisesti järjestyksen varmistamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.