PÄIVITYS: Pattayan koripallokenttä avattiin uudelleen ja kunnostettiin venäläisen koripalloilijan kuoleman jälkeen

Pattaya -

Pattaya Cityn koripallokenttä avattiin uudelleen ja sitä parannettiin sen jälkeen, kun venäläinen koripalloilija menehtyi sähköiskusta aiemmin kentällä.


Aiemmat tarinamme:

Pattayalla kasvanut venäläinen koripalloihme Aleksei Sobolev menehtyi nuorena 19-vuotiaana saatuaan sähköiskun viallisesta valaistuspylväästä koripallokentällä Banglamungin alueella.

Pattayan viranomaiset tarkastivat koripallokentän ja sulkivat sen väliaikaisesti huoltoa varten. Viranomaiset havaitsivat, että koripallokentän lähellä Chonburin Banglamungin alueella sijaitsevassa valaistuspylväässä oli yli 110 jännitteen sähkövuoto.

Nyt päivitykseen:

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai määräsi toimivaltaiset viranomaiset ja henkilökuntaa kiireesti korjaamaan sähköpylvään ja tarkistamaan aina tuomioistuimen ja ympäröivän alueen, erityisesti sähköjohdot ja sähköjärjestelmät ihmisten turvallisuuden varmistamiseksi.

Nyt myös pihaa maalataan ja siellä on enemmän valoja ja vaihdettu rikkinäisiä laitteita. Viranomaiset myös partioivat säännöllisesti tuomioistuimessa ihmisten turvallisuuden vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.