PM2.5-pölytaso Pattayassa ylittää turvalliset tasot, maskin käyttö on suositeltavaa

Pattaya -

Pattayan PM2.5-pölytaso on ylittänyt turvallisen rajan 50 mikrogrammaa kuutiometriä kohti useilla alueilla lähes viikon ajan, Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai totesi.

Haitallinen PM2.5-taso oli noussut yli 161 mikrogrammaan viimeisen viikon aikana, mikä peitti savusumun kaupungin ylle ja lannistaa asukkaita ja turisteja tekemästä toimintaa ulkona.

Perjantaina, helmikuun 3. päivänä, pölytaso on kuitenkin pudonnut alle 100 asteen suurimmassa osassa, mutta ylittää silti rajan ja sitä on tarkkailtava tarkasti, Manoch sanoi. Iltapäivän sateet ovat myös auttaneet vähentämään ilmansaasteita.

Keski-Pattayaan ja Jomtieniin on asennettu kaksi pölynvalvontalaitetta, jotka tarkkailevat pölytasoja ja varoittavat asukkaita ja turisteja ryhtymään varotoimiin terveytensä vuoksi, kun pöly saavuttaa haitallisia tasoja.

Apulaiskaupunginjohtaja vaikutti PM2.5-hiukkaspitoisuuden nousuun maatilajätteiden ja -jätteiden laittomaan polttamiseen.

Bangkok ja sen esikaupunkis ovat myös saman kohtalon edessä.

Manoch pyysi autoilijoita yhteistyöhön henkilöautojen käytön vähentämiseksi sekä turisteja ja asukkaita käyttämään maskeja ulkona ollessaan.

Hän kehotti myös niitä, joilla oli oireita, kuten silmien, nenän, kurkun ja keuhkojen ärsytystä, yskimistä ja aivastelua, hakeutumaan välittömästi lääkärin hoitoon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.