Thaimaa aikoo alentaa PM2.5-turvallisuusstandardia 50 mikronista 37.5 mikroniin

kansallinen -

Koska ilmansaasteet suurimmassa osassa Thaimaata heikkenevät, Thaimaa alentaa ilmansaasteiden standarditurvallisuustasoaan keskimäärin 50 mikronnista 37.5 mikroniin kesäkuun 1. päivästä alkaen.

Muutos auttaa Pollution Control Department (PCD) hallitsemaan ilmansaasteita tehokkaammin sen jälkeen, kun PM2.5-pölytasot 43 maakunnassa, mukaan lukien Bangkok, ylittivät turvallisen rajan 50 mikrogrammaa kuutiometriä kohti perjantaina 3. helmikuuta, PCD raportoi.

PCD on kehottanut työnantajia sallimaan työntekijöidensä työskentelyn kotoa käsin ja autoilijoita vähentämään henkilöautojen käyttöä, kun taas rakennustyömaita on kehotettu vähentämään toimintaansa.

Jätteenpoltto avoimilla alueilla, mikä suurelta osin lisää saastumista, on nyt kielletty.

Huono ilmankierto ja maatilajätteiden ja -jätteiden polttaminen johtavat PCD:n mukaan PM2.5-pitoisuuden nousuun. Normaalipäivinä PM2.5-hiukkasten tasot ovat 35 mikronia, mutta voivat nousta 60 mikroniin pysähtyneessä ilmassa ja voivat nousta jopa 90 mikroniin palaessa.

Oppilaita kehotetaan käyttämään kasvonaamaria ja pysymään kouluissa sisätiloissa suojellakseen itseään kotona jäämisen sijaan, mikä saattaa rasittaa vanhempia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.