PÄIVITYS: Thaimaan poliisit osallistuvat lahjonnasta syytteeseen taiwanilaisen näyttelijän kiristyssyytteeseen

KUVA: Thaipost

Kansallinen -

Kuusi thaimaalaista tarkastuspisteen poliisia, joita syytetään 27,000 2 bahtin kiristämisestä vierailevalta taiwanilaiselta näyttelijältä Charlene Anilta ja hänen ystäviltään, on saatettu syytteen lahjonnasta torstaina XNUMX. helmikuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Seitsemän thaimaalaista poliisia, jotka osallistuivat taiwanilaisen näyttelijän kiistanalaiseen kiristyssyytteeseen, on siirretty epäaktiivisiin tehtäviin odottamaan meneillään olevaa tutkintaa.

Nyt päivitykseemme:

Kuusi syytettyä epäiltyä ovat seuraavat:

  1. Polkapteeni Yodrit Langdulsen, rikosten torjunnan apulaistarkastaja
  2. Polkapteeni Patiphan Sirichaiwatana, yleishallinnon apulaistarkastaja
  3. Pol Sen Sgt Maj Krisada Khammana
  4. Pol Sgt Chalermchai Siriwangso
  5. Pol Sgt Wacharanont Khaoyong
  6. Pol Sgt Nanthawat Suwanna

Pol. Kenraalimajuri Thiradej Thammasuthee, Metropolitan Police Bureaun tutkintaosaston komentaja, kertoi thaimaalaiselle medialle, että yksi seitsemästä alkuperäisestä epäillystä säästyi syytteeltä, koska hän vastasi meluvalitukseen toisessa paikassa eikä ollut paikalla tarkastuspisteessä.

Vaikka kuusi epäiltyä kiistivät syytteen, Thiradej sanoi olevansa varma, että syytetty saatetaan oikeuden eteen, koska poliisilla oli vankat todisteet, mukaan lukien selkeä CCTV-tallenne kiristyksestä ja näyttelijän ystävän todistus, joka vahvisti kiristyksen tapahtuneen. .

Thiradej kertoi, että kuuden poliisin väitetään vaatineen uhrilta 27,000 XNUMX bahtia vastineeksi siitä, etteivät he ryhtyneet oikeudellisiin toimiin häntä vastaan ​​laittoman höyrystyslaitteen kuljettamisesta.

Aluksi syytettyjä syytettiin virkavelvollisuuden laiminlyönnistä, mutta nyt heitä syytettiin myös lahjonnasta, josta seurasi paljon ankarammat rangaistukset 5-20 vuoden vankeusrangaistukseen tai elinkautiseen vankeuteen, 2,000 40,000 - XNUMX XNUMX bahtiin sakkoihin tai kuolemaan.

Jälkimmäinen syytös tuli sen jälkeen, kun Charlene Anin ystävä, "Sky", kuuluisan ilmiantajan Chuwit Kamolvisitin kanssa kertoi toimittajille keskiviikkona 1. helmikuuta, että hän maksoi tarkastuspisteen virkamiehille 27,000 XNUMX bahtia päästäkseen irti sen jälkeen, kun hänet jäi kiinni vapien hallussapidosta.

Thiradej vahvisti aluksi, että ketään uhreista ei syytetä lahjonnasta, koska kyseessä oli kiristys, mutta nyt sävelmä näytti muuttuneen.

Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat, että epäillyt tunnustivat alun perin kiristäneensä uhria tiedonhankintapaneelin tutkinnan aikana, mutta muuttivat myöhemmin syyttömyytensä kuultuaan asianajajaansa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.